Nazory na mbank.sk

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
jami
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nazory na mbank.sk

Príspevok od používateľa jami »

Presne tak, v IB mysis kartu aktivovat
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

To je tiež pravda, ale nie pri aktivácii si vyberá PIN kód? Keďže s ňou ide platiť, predpokladám, že PIN vie.. či? :D
spojka13
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spojka13 »

jasne... skočim tam
ferdinand19
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ferdinand19 »

Mame 10.2. po polnoci a nova mbank nikde
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

novy ib uz nabehol ale ide vas prihlasit lebo mna ee, este to asi doladuju
brm
Darca
Darca

Ani mne nejde..
Numline1
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Numline1 »

Údajne treba počkať na potvrdzujúcu sms alebo email. Dosť smutne, keďže ešte včera informovali, že pre "nas" spúšťajú nový ib
ferdinand19
Medium Expert
Medium Expert

Ano teraz som si vsimol, asi pride nove heslo, popripade aj cislo, ale stary ide dalej. Pripada mi to dost krikľave
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Neprídu žiadne nové prihlasovacie údaje. Tie, ktoré fungovali doteraz na starom IB budú fungovať aj v novom.

mBank ľudí trochu zmiatli tým, že posielali maily s tým, že starý IB nebude fungovať v nedeľu od 22:00 do 00:00 z dôvodu prechodu na nový IB. Všetci tí, ktorí požiadali na novambank.sk o prednostný prístup do nového IB si mysleli, že automaticky po polnoci im pôjde nový IB. No, nakoniec je to tak, že týmto ľuďom bude nový IB postupne sprístupnený do štvrtka. Zároveň bude odoslaný informačný mail, že už môžete začať využívať nový IB.

Avšak ako som písal hore, treba sa prihlasovať s údajmi, ktoré ste používali doteraz.
ferdinand19
Medium Expert
Medium Expert

tak to bude, bo mi pripadalo divne ze by malo dojst k zmene udajov, tak to bude najlepsie
rados915
Guru
Guru

Tak, mne už sa dá prihlásiť do nového IB. Včera večer mi prišla SMSka, že od 22 do polnoci mi nepôjde IB, ale zasa mi neprišla SMSka či mail informujúci o tom, že sa už môžem prihlásiť do nového IB.

Nový IB je fajn, rozhodne lepší ako ten starý. Je iba otázkou času, kedy si každý naň zvykne. Samozrejme má nejaké chyby, ale tie sa postupne určite doladia, takže ja som so zmenou určite spokojný :)
brm
Darca
Darca

Hej, aj mne včera prišla tá smska a teraz skúšam, tiež sa ide prihlásiť bez toho, aby opäť poslali sms. Nový IB vyzerá zaujímavo, uvidíme časom, ako si na neho zvykneme.

Ešte keby chceli niečo spraviť s mobilnou aplikáciou pre Android, včera sa mi stiahla aktualizácia, reku hurá, ale vyzerá to tak, že zmenili iba logo a princíp prihlasovania do aplikácie na základe náhodných pingov ponechali.
rados915
Guru
Guru

Veľa ľudí sa pýtalo na aplikácie pre smartfóny. Každý dostal od mBank odpoveď, že sa v prvom rade sústreďovali na nový IB a že počas tohoto roka by mali byť prerobené aj appky pre Android a iOS. Tak som zvedavý.
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Keďže TB zdvihla od marca poplatky a mení spôsob odmeňovania, tak chcem od nich odísť. Napadlo mi, zminimalizovať výdavky na banku a tak som sa zameral na mBank.
Chcem sa spýtať či nektorí využívate mBnak aj ako primárny účet? (kde vám chodí aj výplata, máte tam inkasá a trvalé príkazy atď..) A kedy vám cca zaúčtujú výplatu. Vo VUB mi ju účtovali až okolo štvrtej, piatej poobede, zatiaľ čo teraz v Tatre mám výplatu zaúčtovanú už o desiatej doobedu.
Čo sa týka bankomatov, tak vyberať hotovosť môžete z ktoréhokoľvek bankomatu iných bánk, či len z bankomatov nejakej banky? (to že máte max. 4 výbery zadarmo podľa objemu platieb kartou viem).
Taktiež ma zaujíma povolené prečerpanie účtu, že po akom čase existencie účtu vám to navrhnú, že si to môžte zriadiť. Vedenie mali za 0,50€, no teraz som si všimol, že už aj to je zadarmo.

Ďalej, ako ste spokojný s novým IB, funkčnosť, prehľadnosť a pod...?

To je tak asi všetko, čo mi teraz napadá.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ake poplatky dviha TB? nemam o tom info
STomko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa STomko »

Pouzivam mbank ako primarny ucet uz asi 5 rokov. Vyplata mi prichadza okolo 10:15 (mozno tak o 10 minut neskor ako TB - porovnane s kolegami). Vyuzivam trvale prikazy, 1 inkaso a internetove platby (paypal, platby kartou). Dost platim kartou, bezkontaktne (neviem ako ostatnym, no v mbank mi bezkontaktnu platbu overuje online - trva to dlhsie, nie tak kratko ako napr. Slsp ci TB, no platbu vidim v kartovych rezervaciach co sa mne osobne viac paci). Kedze platim kartou, vacsinou nemam problem mat v mesiaci maximalne mozne 4 vybery - to mi uplne staci, ak vyberam, tak viac penazi, nie 10 eur. Vyberam z hociktoreho bankomatu. S precerpaniami skusenost nemam. Vyuzivam aj eMax plus, ale skor ako sporiaci-odkladaci ucet, nie kvoli uroku - ten zo mna milionara nespravi :)
Internet banking mi vyhovuje, aj tak tam travim iba nevyhnutne mnozstvo casu. Paci sa mi funkcia "sledovania" vydavkov, tagovania platieb a mat tak prehlad, kam mi peniaze utekaju.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

guess.whoo napísal:ake poplatky dviha TB? nemam o tom info
http://www.tatrabanka.sk/sk/o-banke/dol ... uzieb.html
z 5 na 7 euro, za vedenie účtu. Máš tam aj starý, aj nový sadzobník poplatkov. Nový nadobúda platnosť od 28.2. Je to na prvej strane tých cenníkov
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

diky audio, nastastie mam este studentsky ucet takze mna by sa to tykat nemalo. Je to vsak nekrestansky vela :(
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

Účet s balíkom Tatra Personal bude po novom stáť 7€/mesiac. Naviac z programu odmeňovania vyškrtli 10 platieb kartou ak chceš mať účet za polovicu. Po novom budeš musieť využiť dve z ich siedmich(?) inovácií aby si mal účet za polovicu + ďalšie staré podmienky. 21. januára mi prišiel mail s takýmto infom, aj v novom sadzobníku to už majú.

//edit:
tak ma audio predbehol :D ..veľa a ja mám naviac Mastercard, kvôli e-bay

STomko: Vďaka za reakciu, v podstate toto som chcel počuť, resp. prečítať si. Práve aj kvôli tomu správcovi financií som sa začal zaujímať o mBank, keďže je to obdoba Spending reportu od TB.

Ešte si počkám na reakciu na debet. Tiež aj tá akcia teraz čo majú 40€ za otvorenie účtu ma tam ťahá ešte viac :D
brm
Darca
Darca

Stomko.. bezkontaktné transakcie.. kde je terminál online, overuje online (smska príde hneď), kde majú offline terminál, platba sa overuje offline (smska nepríde).

Inak mám presne také isté skúsenosti, navyše si platím sms balík za 2,99€ mesačne. Prečerpanie som zatiaľ neskúšal, ale furt mi niečo ponúka.

Pozri sa aj po zune, tam ak máš nejaký vyšší obrat, tie smsky by si mal zadarmo.
Napísať odpoveď