nazov gati
nazov gati
borci cau.neviem nazov gati,opisem.nie su to ani rifle,ani mansestraky,ano nohavice ku saku..ale nosia sa s koselou a su to take malo elegantne gate do roboty kde sa musia nosit dlhe gate.neviem si spomenut ako sa volaju len taky opis.vecsinou ich vidiet kremovej farby..vraj su nahradou za rifle ked je v lete doslova horuco ako teraz ze si tensie a tak dalej.
Re: nazov gati
Myslíš plátené nohavice?
no neviem ci su to zrovna oni,mozu sa nosit s batovkami?
A čo máš na mysli pod pojmom "baťovky"? Baťa vyrába všetko možné od šlapiek, cez tenisky, až po mokasíny.
//takéto plátené nohavice bývajú aj označené ako "chino".
//takéto plátené nohavice bývajú aj označené ako "chino".
topanky k obleku som myslel,a mozu to byt tie chino.ono je to taka tensia latka,malo by to byt prievzdusnejsie,nahrada za klasicke gate ku saku a kravate,snad vies ake myslim
Viem, aké myslíš. Ja nosím väčšinou plátené nohavice, ale tie sú rôzne. Niektoré sú hrubšie, napríklad z tejto Nikeovej rady http://www.snowboard-online.sk/nohavice ... -280birch/ alebo tenšie ako napríklad "Fox Essex Pants". Tie FOX sú také viac elegantné. Ale topánky si môžeš dať aj k jedným aj druhým.
Tesilky sú práve tie, čo sa nosia ku saku a to on nechce.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
jo pinco a audio mate pravdu presne to.audio hento je iba cisto eshop ze? mas skusenosti?inac obom karma +
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Skúsenosti s čím? Gate či shop? Značku zajo poznám, mám s ňou dobré skúsenosti. Z tých modelov čo som ti dal nemám žiadne, s nimi skúsenosti nemám. A so shopom mám dobré skúsenosti, bral som u nich 2x a vždy bez problémov, navyše plno dobrých hodnotení a recenzií na heureke a vyhrali aj shop roku 2010 a shop roku 2011 takže tam sa nemáš čoho báť. A predajňu majú v lučenci tuším, v tej som nikdy nebol. Ja som bral vždy iba z eshopu
dik