Názov postapo eknihy

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Názov postapo eknihy

Príspevok od používateľa Stoporko »

Hľadám názov jednej postapokalyptickej eknihy. Čítal som ju pred rokmi a na jej názov si fakt nespomínam. Dej bol v Prahe, niečo sa mi marí, že z Prahy a okolia spravili uzavretú zónu. Hlavný hrdina spočiatku niečo pašoval (bola tam scéna ako , jazdil na motorke (pamätám si na nejakú motorkovú naháňačku, kedy hlavný hrdina sa snažil zbaviť prenasledovania tak, že zaviedol protivníka do uličiek, kde mal na podobný prípad nachystané pasce ako drôt cez cestu a podobne...). Mestu šéfoval nejaký vládca. Na viac si nespomínam. Utkvela vo mne spomienka, že šlo o super čítanie a rád by som si ju prečítal zas - no bez názvu to bude problém :)
Vďaka za pomoc!
159456753852
Amateur
Amateur

Re: Názov postapo eknihy

Príspevok od používateľa 159456753852 »

Ahoj :-) sice tvoj popis deja mi nepripomina presne ziadnu knihu, ale ak sa nad tym zamyslim pri slovach "Praha, motarka, nahanacka" sa mi vybavi kniha Čas mrtvých - Jiří Kulhánek. Ak by tato kniha nebola, ktory hladas aj tak ti ju odporucam precitat.

http://www.legie.info/kniha/1293-cas-mrtvych
Stoporko
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Názov postapo eknihy

Príspevok od používateľa Stoporko »

Nie, Kulhánek to nebol. Inak, dej sa tuším začínal tak, že hlavný hrdina pašoval nejaké dáta z uzavretej Prahy von.

Prúšvih je, že ani neviem ako tú knihu na googli poriadne hľadať (čo dať do vyhľadávania).
Napísať odpoveď