Zdravim. Viem ze je tu vela podobnych tem, vacsinu som precital, no moj problem je predsa v niecom trochu odlisny.
Pri hrani hry mi vyplo monitor a po chvilke aj cely NB. Po opatovnom pusteni mi uz proste monitor nezaplo vobec, ani len podsvietenie ci logo ''Toshiba leading inovation'' kde som vstupoval do bootovacieho menu a pritom ostatne bezalo normalne, teda aspon si myslim

. Proste ako keby ten monitor ani nebol pripojeny. Uz ani neviem preco, som ho odpojil od siete a nechal ho vybit na baterke a kupodivu po pripojeni ''stavy'' a zapnuti uz islo vsetko ako normalne. Nedalo mi to a skusil som tu istu hru znovu pustit a vysledok rovnaky az na to ze uz sa mi nijak nepodarilo rozbehat obraz.Skusil som aj resetnut bios, ale bez vysledku. Skusil som pripojit eterny monitor k NB a okrem hlasky ze je problem s frekvenciou som postrehol na 2 sek ako sa pusta moj win a potom nazad nabehla hlaska ze je nastavena zla frekvencia obrazu ale nedalo sa s tym nicrobit.Takze win mi pusta, hoci mi obraz nejde, ale neviem z akeho dovodu.
Stretli ste sa uz s niecim podobnym?
//este som zabudol dodat, ziadne pipanie o problemochs HW, proste sa sprava ako obycajne len bez obrazu