NBA 2K13
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: NBA 2K13
rovnako dokonalá ako v iných hrách 
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Stiahli? Dokonalá grafika?7robo5 napísal:Už ste si to niekto stiahli? Kto má rád dokonalú grafiku v športovej hre tak v tejto hre je dokonalá
Tak je buď on slepý, alebo máš mylné predstavy o "dokonalej" grafike.
-
hojko
Site Admin
uplink: Az na to, ze NBA 2K13 nie je ta stara NBA, ktoru mnoho ludi radi k seriam od EA Sports (NHL, NFL, MLB, NBA, Tiger Woods...), ale je to od 2K Sports a na pocitac sa tato NBA robi len piaty rok, teda od oktobra 2008. Posledna PC verzia NBA Live od EA bola 2010 a v pohodneni NBA Live a NBA 2K vyhrala prave 2K. A je pravda, ze tieto sportove hry nikdy neboli o grafike a pre mna ani nebudu, je to skor o hratelnosti a novinkach, ktorymi dokazu hru inovovat.
no ved jasne ale treba uznať že výrobcovia 2K majú dokonalé hry 
Máte pravdu športové hry určite nie sú o vypilovanej grafike ale 2k13 je pohladenie pre oči. Hráči majú asi tak 3x viac animácií než v predošlom ročníku. Tváre sú ešte dokonalejšie atď. Mňa si séria NBA 2K získala predovšetkým MyCareer módom (my player iné roky). Hrávam basket pár rokov a na tomto proste besním rok čo rok. V tomto ročníku sa to ešte viac sťažilo a už nie je také ľahké hneď zo začiatku hviezdiť ako to bolo napr v 2K12. Menej SP po každej hre, nastálo sa dostať do základu je veľmi obtiažne (som PG v nets a Derona sa nedá vytlačiť). Odohraných mám 15 zápasov a s ovrl som išiel hore o 2. Každopádne skvelá hra a chlapci z 2k si zaslúžia podporiť 
Tak mne sa grafika v sportovych hrach paci ved len NHL 13 si kazdy povie ze sa grafika nezmenila a ze je blba ale mne sa fakt paci a je dobra nic viac mi netreba na taku hru a tak isto to je pri NBA hrach inak hru este nemam no mozno si ju neskor zaobstaram kedze na nu pocujem same dobre ohlasy
hra tu este niekto NBA 2K13 ? 
-
guess.whoo
Redeemer
ja to drvim o106, najvymakanejsia sportova hra
a nechcel by si sa pridat do nasej online asociacie ?
-
guess.whoo
Redeemer
hravam len my career,ale ak nieco tak sa ozvem
nemas skype ze by si si ma pridal ?
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2012, 21:00)
tu je Nova SK/CZ LIGA na NBA 2K13 kto ma zaujem piste na skype: papes_papes tu je nas web ale este neni dokonceny nbaliga.unas.cz
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2012, 21:00)
tu je Nova SK/CZ LIGA na NBA 2K13 kto ma zaujem piste na skype: papes_papes tu je nas web ale este neni dokonceny nbaliga.unas.cz
Mám ešte jednu otázočku. Neviete ako si nastavím na klávesnici all you pe? Skúšal som to dáko ale nejde mi to. Ďakujem ak budete niekto vedieť.
-
DanielDevil
Addict
neviete niekto ako rýchlejšie získať SP? Lebo za zápasy a "drills" to zbieram dosť pomaly, niekedy výjde zápas a mám 150 SP niekedy nie a mám 40 SP...a tie vylepšenia ktorých tam je milión stoja dosť 
-
guess.whoo
Redeemer
cheaty 
-
DanielDevil
Addict
ja nehrávam s cheatmi
skôr nejaké tipy a triky som chcel počuť 
-
guess.whoo
Redeemer
nic take nie je, len sa snazit 
nechce niekto do SK CZ asociacie od pondelka zacina nova sezona kto chce nepiste mi je nas uz dost kvalitna sk cz liga 
//autoeditácia príspevku (16 Feb 2013, 8:08)
chcel by som sa spitat ci neviete ako sa robia taketo videa proste neviem ako si spravit videao z hry lebo mam napriklad fraps tak by som si to nahral ale ked dam replaymode tak tam mam taky oranzovy kruzok pod hracom alebo kde je kamera a tuto na videach nic take neni tak nechapem ako to spravit
//autoeditácia príspevku (16 Feb 2013, 8:08)
chcel by som sa spitat ci neviete ako sa robia taketo videa proste neviem ako si spravit videao z hry lebo mam napriklad fraps tak by som si to nahral ale ked dam replaymode tak tam mam taky oranzovy kruzok pod hracom alebo kde je kamera a tuto na videach nic take neni tak nechapem ako to spravit