Caute stiahol som si nba live 07 ale ten co to upoval to tam asi dal aj s chybou lebo mam poskodeny subor h_nash.vp6
Mohol by my prosim niekto uploadnut tento subor lebo my to pri instalacii v vzdy vyhodi poskodeny subor: movies\highlite\h_nash.vp6
NBA live 07 surne potrebujem jeden subor
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
http://www.sendspace.com/file/8j73b6
Daj vediet ci pomohlo
Daj vediet ci pomohlo
Jasne ze pomohlo.Dik moc pisal som aj na lamky ale tam sa na mna vsetci
.
Keby si chcel vediet tak som rozbalil zip s nazvom 1compressed vymenil ten subor za povodny a znova zazipoval a potom spravil novy ISO. Mal som tam chybne crc a vzdy my skoncila instalacia na 64%.
Teraz zasa mam problemy s gamepadom mam ho tam signalizovany ako prednastaveny ale v menu my reaguje iba mys ani klavesnica my nejde
Iba v hre si mozem nastavit controler ale v menu stym ani nepohnem.
Mam Logitech cordless a este som nemal problem zo ziadnou hrou
Keby si chcel vediet tak som rozbalil zip s nazvom 1compressed vymenil ten subor za povodny a znova zazipoval a potom spravil novy ISO. Mal som tam chybne crc a vzdy my skoncila instalacia na 64%.
Teraz zasa mam problemy s gamepadom mam ho tam signalizovany ako prednastaveny ale v menu my reaguje iba mys ani klavesnica my nejde
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
v menu s nim nehybes pohybujes sa len mysou. Ked si chces vybrat, kt. team chces ovladat musis mysou tuknut na sipku vedla ovladaca, aby si si vybral stranu domacich alebo hosti.aladdin napísal:Jasne ze pomohlo.Dik moc pisal som aj na lamky ale tam sa na mna vsetci.