stretával som sa s jednou babou cca 4 mesiace, väčšinou len cez víkendy pretože sme bývali v inom meste.
Baba bola od začiatku "chtivá", tj. ona dobíjala viac mňa ako ja ju, prvé dve stretnutia sme boli len na takých menších výletoch. Na tretie stretnutie ma zavolala k nej domov pozerať film, asi po 20 minútach na mňa "skočila" a začala ma bozkávať a vyzliekať...
Asi budem znieť čudne ale veľmi ma to nepotešilo. Vždy keď som sa s nejakou zoznámil a bola takáto, tak to skončilo tak rýchlo ako to začalo ale dúfal som že teraz to tak nebude.
Ja som na to chcel ísť pomaly, resp pomalšie ako ona. Asi po štvrtom stretnutí ma predstavila rodičom, dedkovi a babke, súrodencom a pár kamošom.
Plus sa ma spýtala či by som bol ochotný sa k nej presťahovať keby sme v budúcnosti spolu (to bolo na treťom stretku).
Pre mňa toto všetko bolo prirýchlo no ako mi povedala, pre ňu to bolo normálne. Naďalej sme sa stretávali, chodili na výlety, všetko sa zdalo byť v pohode. Potom mi jedného dňa oznámila cez správu že spoznala niekoho iného a začala mi vyčítať že som sa s ňou nerozprával toľko čo by chcela, že jej nestačí že sa stretávame len cez víkendy, že som u nej nechcel prespať (u nej znamená doma u rodičov), že sa k sebe nehodíme, nepáči sa jej moja povaha, že ona sa chce mať ako v rozprávke (má 31 rokov)... atď.
Ostal som ako obarený, lebo nič z tohto mi nepovedala kým sme boli spolu, že by jej niečo vadilo. Priznám sa že som tichšia povaha ale vedela že som taký.
Nechcela sa už ani stretnúť, porozprávať a čím viac som sa znažil komunikovať tým viac som bol za debila a chorého človeka.
Ešte sa mi začala vyhrážať že ak za ňou pôjdem alebo jej budem vypisovať tak to bude brané ako obťažovanie. Ničomu som nechápal, pretože som mal pociť ako keby si píšem s niekým úplne iným.
Teraz si to dosť vyčítam a rozmýšľam že keby za ňou chodím častejšie, prespávam u nej a možno sa s ňou viac rozprávam tak by to neskončilo. Ale na moju obhajobu, ako som písal, vôbec som netušil že ju niečo trápi a vždy keď som mohol tak som ža ňou išiel, obaja pracujeme, ona má dokonca 2 roboty a toho času nebolo veľa.
A fakt, že mi o tom nepovedala skôr a to že som s tým už nemohol nič robiť sa mi zdá trochu nefér.
Aký je váš názor na toto všetko?
ďakujem