Nečakaný koniec

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
badwolf
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Nečakaný koniec

Príspevok od používateľa badwolf »

ahojte,

stretával som sa s jednou babou cca 4 mesiace, väčšinou len cez víkendy pretože sme bývali v inom meste.
Baba bola od začiatku "chtivá", tj. ona dobíjala viac mňa ako ja ju, prvé dve stretnutia sme boli len na takých menších výletoch. Na tretie stretnutie ma zavolala k nej domov pozerať film, asi po 20 minútach na mňa "skočila" a začala ma bozkávať a vyzliekať...
Asi budem znieť čudne ale veľmi ma to nepotešilo. Vždy keď som sa s nejakou zoznámil a bola takáto, tak to skončilo tak rýchlo ako to začalo ale dúfal som že teraz to tak nebude.
Ja som na to chcel ísť pomaly, resp pomalšie ako ona. Asi po štvrtom stretnutí ma predstavila rodičom, dedkovi a babke, súrodencom a pár kamošom.
Plus sa ma spýtala či by som bol ochotný sa k nej presťahovať keby sme v budúcnosti spolu (to bolo na treťom stretku).
Pre mňa toto všetko bolo prirýchlo no ako mi povedala, pre ňu to bolo normálne. Naďalej sme sa stretávali, chodili na výlety, všetko sa zdalo byť v pohode. Potom mi jedného dňa oznámila cez správu že spoznala niekoho iného a začala mi vyčítať že som sa s ňou nerozprával toľko čo by chcela, že jej nestačí že sa stretávame len cez víkendy, že som u nej nechcel prespať (u nej znamená doma u rodičov), že sa k sebe nehodíme, nepáči sa jej moja povaha, že ona sa chce mať ako v rozprávke (má 31 rokov)... atď.
Ostal som ako obarený, lebo nič z tohto mi nepovedala kým sme boli spolu, že by jej niečo vadilo. Priznám sa že som tichšia povaha ale vedela že som taký.
Nechcela sa už ani stretnúť, porozprávať a čím viac som sa znažil komunikovať tým viac som bol za debila a chorého človeka.
Ešte sa mi začala vyhrážať že ak za ňou pôjdem alebo jej budem vypisovať tak to bude brané ako obťažovanie. Ničomu som nechápal, pretože som mal pociť ako keby si píšem s niekým úplne iným.
Teraz si to dosť vyčítam a rozmýšľam že keby za ňou chodím častejšie, prespávam u nej a možno sa s ňou viac rozprávam tak by to neskončilo. Ale na moju obhajobu, ako som písal, vôbec som netušil že ju niečo trápi a vždy keď som mohol tak som ža ňou išiel, obaja pracujeme, ona má dokonca 2 roboty a toho času nebolo veľa.
A fakt, že mi o tom nepovedala skôr a to že som s tým už nemohol nič robiť sa mi zdá trochu nefér.

Aký je váš názor na toto všetko? :|
ďakujem
Thovt
Star
Star

Re: Nečakaný koniec

Príspevok od používateľa Thovt »

Ja si myslím, že máš naozaj šťastie, že to takto rýchlo skončilo.
To nebolo nič pre teba...
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

moj nazor? vyhol si sa gulke, bud rad.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Aj keby si za ňou chodil častejšie, nakoniec by aj tak našla nejakú zámienku, kvôli ktorej by ťa obvinila a spravila z teba obeť. Tej by nikdy nebolo dosť a nikdy by si nebol dosť dobrý. Buď rád, že to máš za sebou.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

badwolf

cela podstata je v tom, ze ona ma 31rokov a chce uz co najskor rodinu a ked nie to, tak aspon aby jej niekto urobil dieta. Na tom samozrejme nie je samo o sebe nic zle, len je dobre aby si chlap dopredu uvedomoval a ak to tak vazne nemysli, mal by ist od toho rychlo prec, lebo samice so zvoniacim biologickymi hodinami vedia byt nebezpecné. Poznam aspon tucet pribehov svojich kamosov, kde to dobre nedopadlo /pre nich/.
Dokonca mam kamosku, ktora bola tak zufala, ze aby sa dostala k dietatu tak sa proste s vyspala v podstate s uplne cudzim pomerne starym chlapom na nejakej party. A ten z toho skonci lna praskoch, pretoze s tym v jeho veku uz neratal, ze sa stane otcom a takymto sposobom. Riesenim je to co nam radi priroda sama- vyhladavat spolocnost iba mladych zien, jednak su krajsie a jednak u nich viacej prevlada pud po muzovi-milencovi ako po muzovi-tatkovi jej buducich deti.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

"že ona sa chce mať ako v rozprávke (má 31 rokov)"

:lol: :lol: :lol:
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Nedávno tu bol podobní prípad od warhama, čiže dalšia psychopatka na scene. Bud rád že to rýchlo skončilo skorej než by sa to malo začať.
V posledom čase len samé slobodné matky, ktoré chcú byť samé ale decko majú len nato, aby brali od otca dieťa/deti alimenty=zlepšiť si finančnu situáciu. Alebo baby ktorým nechutí sex nejaký druh frigidity alebo takéto psychopatky, na 3 deň ťa chce zoznamiť s rodinou a potom ti povie že sa stretáva s iným a celú vinu chce hodiť na teba a vyhraža sa ti policiou lebo že ju obťažuješ.
Reku nech sa vyhráža policiou, ale konieckoncov by ona skončila ako tá krava co nevie koho vlastne chce.
Na policii by mali vskutku zaujimavý prípad a princezná sa chce mať ako v rozprávke asi by jej hned urobili testy na drogy z čoho vlastne má ona hlavu v oblakoch, či je to niečo tekuté alebo práškové alebo vo forme cigariet :smt033
Ti j*be že dalsia co má 30 tke a správanie 15 tky. To som vravel minule ked som bol mladsí tak 18-20 ročný poznal som 15 tky ale taketo správanie veruže nemali. Hentaké trubky ako spoznal badwolf a warham s takými sa to ťahá od puberty a bude sa to snimi tahat aj po 40 tke.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Názor ? že je to čistá 3,14ča a že si vyhral tým, že to smetie sa same vyhodilo z tvojho života. Blok všade a uvoľni miesto takej čo si ťa bude naozaj vážiť. Inak to čo si spomínal, že vždy keď niečo rýchlo začne tak to strašne rýchlo končí aj u mňa, spoznám holku, rozumieme si, smejeme sa, všetko klape, určite sa priťahujeme lebo prvý sex príde strašne rýchlo a po ňom týžden úplne nezáujem akoby sme sa ani nespoznali, nerozumiem tomu už vážne, to už sa mi stalo za posledný polrok 3 krát...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Merco - bud ten istý prípad ako v prípade badwolfa alebo iná situácia. Píšeš, že sex príde strašne rýchlo, ženská sa s tebou vyspí ale zistí, ze ked ju vytr*kas docela skoro, tak si ona povie, co ak budeme spolu chodiť a on (ty) sa vyspí s nejakou inou ked ju spozná na párty alebo tak.
Na druhej strane nie nadarmo sa hovorí že pokial sučka nedá pes nebreše, čiže aj tie baby to museli chcieť aby s tebou trt*šili,chybu maju aj ony že tak skoro ste vhupli do postele.
badwolf
Light Expert
Light Expert

Ja len nerozumiem tomu prečo mi nič nepovedala, že to všetko jej vadí. A keď aspoň to nie, prečo to neukončila normálne ako dospelý človek,osobne, z očí do očí.
Vôbec sa za nič neospravedlnila, ani jedno prepáč som od nej nepočul ani to nebola schopná napísať. Ešte ja som za debila.
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Angličania na to majú výraz: good riddance

Lepšie teraz ako po X rokoch. Drž sa a zabudni na ňu.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

badwolf napísal: 28 jún 2021, 21:21 Ja len nerozumiem tomu prečo mi nič nepovedala, že to všetko jej vadí. A keď aspoň to nie, prečo to neukončila normálne ako dospelý človek,osobne, z očí do očí.
Vôbec sa za nič neospravedlnila, ani jedno prepáč som od nej nepočul ani to nebola schopná napísať. Ešte ja som za debila.
žeby preto lebo je nevyrovnana osoba? :smt046

Co ti povedať na to , pretvarovala sa a poza chrbát riešila iného/ch a kým doriešila tak sa prestala pretvarovať a vykašľala sa na teba :smt043 :smt044

Ja to robím takto: prvých šesť mesiacov keď sa rozbieha romantický vzťah tak sa riešim s inými /na jednu noc/občasne, viacero, etc. Lebo isto to tak robí ona a keď nie tak jej chyba 8)

Kebyže robíš tak ako ja tak by ta nič netrápilo a nevypytoval by si sa , zavolal by si ďalšej a išiel si s inou užiť :psssst:
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

badwolf napísal: 28 jún 2021, 21:21 Ja len nerozumiem tomu prečo mi nič nepovedala, že to všetko jej vadí. A keď aspoň to nie, prečo to neukončila normálne ako dospelý človek,osobne, z očí do očí.
preco by ti to mala hovorit? mozno si ta chcela len otukat ako sa spravas normalne. treba sa snazit z vlastnej iniciativy. ked uz sa niekto zacne stazovat, je neskoro. a za co by sa ti mala ospravedlnovat? proste ste to skusili a nevyslo to. po tych 4 mesiacoch usudila, ze jej nesadnes. ty si zacal mat pochybnosti uz po 3. stretku, mozno si to mal ukoncit uz sam vtedy. hlavne ked sama hovorila, ze jej to pride normalne a este na tom istom stretku s tebou hovori o spolocnom byvani .. no evidentne ma trochu iny timing a predstavy o vztahu ako ty, tak uz tu snad je jasne, ze to asi nebude fungovat ..

a to, ze sa to neriesi z oka do oka, ale internetom, je uz skor zalezitost tejto doby ... proste sa chcela vyhnut scenkam a isla cestou najmensieho odporu .. a vzhladom na to, ze si jej potom vypisoval, az sa zacala vyhrazat, to tak mozno bolo aj dobre .. dospelo sa teraz musis spravat ty, poucit sa a vysrat sa na to.

mne sa toto iste stalo tiez, no po rocnom stretavani sa. tiez poznam ten pocit, ze zrazu hovorim s niekym uplne inym. tiez som z toho nebol uplne nadseny a vypisoval, jak sa mozem zmenit atd .. no veru nie, urcite by som nic nemenil, to uz boli len sentimentalne kecy, co nikam nevedu .. treba proste dat jej nahate fotky na net a potom za tym co najskor spravit bodku.

inak lepsie ti bude, ked jej (ani sebe) to tolko nebudes davat na vinu .. ked uz ta predstavovala rodine a vydrzala 4 mesiace, asi to nebolo len take hrajkanie sa s tebou ..
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Pokojne to mohla byť baba s nejakou hraničnou poruchou osobnosti, alebo proste niečo také. Vzhľadom k tomu, že má 31 a býva u rodićov, musí byť niekde problém. V takých prípadoch to nie je vôbec tvoja vina, proste ona a jej mozog fungujú úplne inak a spôsobom, akému nedokáže nikto z nás porozumieť. A také vzťahy sú potom len plné utrpenia a končia drsne, takže si vlastne dopadol celkom v pohode. Je to smutné, ale hlavu hore a treba sa posunúť ďalej v živote :-)
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Psychopatka.
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

Nieco taketo zazil asi kazdy. Ja som stretol jednu (25 r.), co pri prvom stretku chcela so mnou mat dieta, hoci si poriadne nepametala ani moje meno.

Nikdy som nebol radsej, ze rande nedopadlo dobre :D
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Mal som (chvíľu...na strednej škole) ktorej najväčšou túžbou bolo si do niekoho streliť...
badwolf
Light Expert
Light Expert

a prečo by to nemala hovoriť? alebo sa aspoň ospravedlniť? celé mesiace sa na mňa pozerala ako na malého Boha a potom facka. Celý čas som bol v tom že je všetko v poriadku, mohla mi to normálne povedať/napísať ale ona išla hneď útokom proti mne začala mi všetko vyčítať.
Riešiť viac naraz nie je pre mňa cesta, asi som čudný ale nevedel by som to robiť, príde mi to úbohé (bez urážky).
A ešte k tej poruche osobnosti, berie nejaké antidepresíva ale má na to dobrý dôvod ktorý sem nebudem písať. Aj keď po tomto všetkom ma napadlo že tých porúch bude mať viac.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tiež nie som z tých, čo by riešil viac žien naraz. Skusobna doba 3 mesiace, bud si rozumiem s babou a do 3 mesiacov bude aj ten sex, ale zase nie po týždni poznania sa. Kludne prvý sex v tom treťom mesiaci. Bud zistíme že sa k sebe hodíme a klape to, alebo sa rozumne rozlučime.
Zažil som situáciu ale vyše 8 rokov dozadu, v jeden deň mi napíše že niečo ku mne cíti a na druhý deň na FB zverejnila že je vo vzťahu s iným. Tak sa jej nato pýtam že prečo je zadaná ked deň predtým mi píše, že ku mne niečo cíti. Najprv napísala, že nevie o čom píšem, tak jej napíšem meno chalana s ktorým je vo vztahu a potom na mna vybalila nasledovné citujem " vieš on bol ku mne viac milší a viac sa o mna zaujimal a ty ked si sa mi neozval večer ked som odchádzala, tak tebe ani nenapadlo mi zavolať prečo idem preč" . Tak sú 3 možnosti u takýchto báb.
1. bud je prelietava, ze skrátka fakt hrá rada na viac strán, pomúti hlavu ale nakoniec to aj tak nejako dopadne že to praskne.
Chlap sa dozvie pravdu, chvilu ho to serie lebo si myslel ze z toho niečo bude, ale ked sa hlbšie zamyslí, tak si povie, že chvalabohu že som sa s nou nedal dohromady. Bohvie co by vyviedla vo vztahu a ským by ma podvádzala a o taku nemam zaujem.
2. je závislá na nejakých látkach a to bez srandy, najdu sa aj také, potom majú už naozaj psychiku mimo a jedno povedia, druhé robia.
3. je chorá bud psychopatka-manipulator, alebo schizofrenik, paranoik, narcizmus a podobne. Taká osoba asi zato ani nemože ale vztah snou nebude nikdy okej.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

badwolf

najprv sa snazila na teba co najviac zaposobit, co nemalo ten efekt ktory cakala. Takze nasledne aby sama pred sebou nestratila tvár, tak prešla do presne opačnej pozicie.
Napísať odpoveď