No ved jasne, ze napisala...a este aj napise....len sa s nou nedavaj dokopy.
Lebo ja som bola blba, sancu som dala (namotana ako jojo) a co z toho...nic..ba este horsie.
Neskuseni mladi ludia robia taketo psie kusy.
nemyslim si, zeby sa este ozvala v blizkej dobe a uz vobec neverim, zeby sa ozvala kvoli tomu, zeby sa chcela dat zas dokopy.
Napisala mi, ze v hlbe duse citi, ze sa rozhodla spravne, ze to ukoncila a ze chce tomu verit, ze je to spravne rozhodnutie. A ze ma ma rada a preto by chcela ostat mojou kamaratkou.
Takze si myslim, ze mozno po par tyzdnoch - mesiacoch sa mi ozve, ze ako sa mam a tak, nic viac.
Srnec, nehnevaj sa teraz na mňa, ale mám pocit, že poslednú dobu niektoré tvoje "rady" presahujú zdravú mieru sarkazmu a irónie Peace
//hd_ : súhlasím, ale dá sa to povedať v niektorých prípadoch trošku šetrnejšie
jimmy_xp napísal:Srnec, nehnevaj sa teraz na mňa, ale mám pocit, že poslednú dobu niektoré tvoje "rady" presahujú zdravú mieru sarkazmu a irónie Peace
//hd_ : súhlasím, ale dá sa to povedať v niektorých prípadoch trošku šetrnejšie
Moze byt, ale skuskove... , myslim ze autor temy z toho aky ma prejav, je pomerne rozumne zmyslajuci, emocne stabilny a vie prijat nejake cudzie skusenosti aj drsnejsie podane.
Ktovie, vsetko je mozne. Ale to by ma veru nepotesilo keby sa dala nejak rychlo dokopy s niekym, ci uz dementom alebo niekym normalnym. Ale nemyslim si to. Ona velmi nechodi do spolocnosti, na diskoteky vobec, cize ma malo prilezitosti na nadviazanie novej znamosti. Ma same kamaratky, vobec sa nestretava s ziadnymi kamaratmi, len ak s frajermi jej kamaratok. Takze sance su dost nizke, ale ako som napisal vsetko je mozne.
Budem parafrazovat nieco co som kedysi cital (mozno aj na tomto fore): Pocut od zeny ktoru milujes slova ""budme len kamarati" je ako keby dietatu umrelo jeho steniatko a ty by si mu povedal "to je v poriadku - mozes si ho nechat"
Netrap sam seba. Proste nech sa vrati alebo GTFO, ziadny kamarati pokial ta to ma zranovat.
javatar napísal:Budem parafrazovat nieco co som kedysi cital (mozno aj na tomto fore): Pocut od zeny ktoru milujes slova ""budme len kamarati" je ako keby dietatu umrelo jeho steniatko a ty by si mu povedal "to je v poriadku - mozes si ho nechat"
Netrap sam seba. Proste nech sa vrati alebo GTFO, ziadny kamarati pokial ta to ma zranovat.
Alebo aj španielske príslovie: "Ponúkať priateľstvo tomu, kto chce lásku, je ako dávať chlieb tomu, čo umiera smädom."