Nechce mi otvoriť stránku rockstar games....
Nechce mi otvoriť stránku rockstar games....
Zdravím Vás. Po čase som si chcel nainštalovať hru GTAV a stiahol som si inštalátor social club. Problém mám v tom, že keď spustím nainštalovaný social club, tak mi vypíše červenú veľkú tabuľku, že som offline a tak ďalej.... Pozeral som si uvedený problém všade na nete ale nepodarilo sa mi ho vyriešiť. Nakoniec som zistil, že mi v prehliadači nejde otvoriť stránka https://socialclub.rockstargames.com/ro ... s-launcher. Neviem z akého dôvodu to mám zablokované. Vypíše mi iba, že stránku nie je možné načítač a po diagnostike mi Windows vypíše uvedenú chybu: Windows could not detect this network’s proxy settings. Cez mobil, ktorý nie je v mojej sieti stránka normálne funguje, takže problém nebude na strane Rockstaru. Neviete mi niekto poradiť alebo musím kontaktovať môjho providera? Ďakujem.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Nechce mi otvoriť stránku rockstar games....
Skúšal si iný prehliadač, poprípade vypnúť antivír?
Mám iba Windows defender, ktorý som aj skúšal vypnúť... ani cez iný prehliadač....
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
akeho mas providera ? ak je to pripojenie kde nemusis vyplnovat prihl. udaje do routra tak ho zresetuj, ak mas napr dsl, tak bude treba router nastavit nanovo, v tomto pripade zrejme len kontaktovat providera
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mozno by pomohlo zmenit len DNS servre v nastaveni siete a to na Google DNS s IP 8.8.8.8 a 8.8.4.4.
Tak kontaktoval som providera a ich technik mi zmenil IP adresu a už to funguje....dík všetkým za pomoc...