Nechce sa so mnou bozkavat

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Petoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

heh

Príspevok od používateľa Petoo »

schw33k k+ :)
a toto by si zasluzilo dat do hall of infantility :smt023 :smt009 :smt043 ja z toho nemozem jaky ste ludia ku*vy :smt043
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Milý DJkajo, napíš, koľko máte rokov, inak tu nič neporiešime. Predpokladám ale, že ste v pubertálnom veku a slečna sa hanbí...
Skúšaj príležitosti a ona sa raz nechá pobozkať. Ste spolu len týždeň a to je nič, možno len potrebuje čas a ak máš jej sympatie, ona sa rozhýbe, nemaj strach.
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

No a mozno este nevie ze spolu chodite a je jej to cudne preco sa stale naklanas a chces ju bozkavat :wink:
turtlak
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa turtlak »

mozno si dievcina mysli, ze ti zle od zaludka ked sa naklanas alebo ze omdlievas :D nikdy nezistis, kym sa naopytas
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

a vie ze spolu chodite?..:D heh neni to tak ze ty snou chodis len si jej to ete nepovedal?..:D ehm inak to nevidim len sa jej spitaj co jej je...lebo je to dost cudne ehm pokial nema menej ako 13,14 rokov.. :roll: ... komunikuj snou.. :idea:....

ps. klud casanova, ani rim sa nepostavil za vikend..:D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

chod na to postupne. najprv si podajte ruky, potom ju pobozkaj na lice a potom na obe lica a potom stale blizsie a blizsie az kym nebudete pri ustach a potom .... 8) a ked sa uhne tak ti dava jasne najavo ze nema rada chodenie okolo horucej kase a chce aby si ju prehol pri najblizsom stole 8) GL a HF
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Tie :lol: rady... ste tu uz asi piati co po sebe napisali to iste... grow up!
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

DjKajo neodpisuje tak sa domnievam ze sa tu nikdo netrafil...
Posledne co ma napada je teoria zalozena na fakte ze ta sama od seba pobozka na krk.
Chalan, mas nejake respiracne problemy? Ako, moze sa to zdat irelevantne ale ak mas v krku dieru tak si mozno mysli ze je to papula :hmm:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Gangy napísal:Chalan, mas nejake respiracne problemy? Ako, moze sa to zdat irelevantne ale ak mas v krku dieru tak si mozno mysli ze je to papula :hmm:
tracheotomia?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

A vie sa tvoja priatelka bozkavat? Neviem ako dlho ste spolu, ale ak kratko, mozno nema istotu v tom, ci to robi dobre.
Riesenie? Ako napisali predomnou - vhodne sa jej na to opytaj :wink:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Gangy napísal: mas nejake respiracne problemy? Ako :hmm:
No alebo mam uplne rozozrate zuby ze az ma v nich s predu diery(neviem ako sa vola tato choroba nie som si isty ze je to zubny kaz :? )my sme mali takeho spoluziaka co mal take zuby a sme sa mu smialy lebo ked clovek pozrel na tie zuby tak by sa fakt baba hnusila mu dat pusu :smt107
Petoo
Star
Star

ale no

prosim vas uz tunak nepiste take komenty :smt009 sak sa idem usulat na zemi :lol: :lol:

chalan najprv si nam mal povedat ze kolko mas rokov. ja ti tipujem na 13. a myslim si ze tvoja dievcina sa este hambi no neboj, to pride s vekom, aspon myslim :oops:
Retne
Darca
Darca

Re: ale no

Príspevok od používateľa Retne »

Petoo napísal:prosim vas uz tunak nepiste take komenty :smt009 sak sa idem usulat na zemi :lol: :lol:

chalan najprv si nam mal povedat ze kolko mas rokov. ja ti tipujem na 13. a myslim si ze tvoja dievcina sa este hambi no neboj, to pride s vekom, aspon myslim :oops:
To toto ti je smiesne? fakt sa zabavas? djkajo nie je nahodou tvoj duhy nick pretoze obe mi pripadaju ako keby ich autor mal 12... :roll:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

No jo niektorych ludi (hlavne pubertakov) taketo veci trapia ... ja uz nastastie s tymto nemam problem ...vzdy sa o tom otvorene porozpravam s dotycnou osobou....
Eidos
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Eidos »

Dufam, ze nefajcis a ze s dychom mas vsetko v poriadku. ;)

Vies, mlade dievcata vidia v oblizovani iba "nechutne vymienanie slin". Ziadne city ci prejavy lasky ci sympatie v tom nenachadzaju. Potrebuju na to dozriet. Dojde to same.

Ako zistis v com je vec:
Ak si za tebou odmietne odkusnut z hot dogu, ci tvojou uz pouzitou lyzickou si dat trosku zmrzliny z mekaca, tak je to jasne. Este vo vymienani slin s cudzou osobou, bez ohladu kolko jej bola sympaticka, nevidi nic laskyplne a uz vobec nie eroticke - lebo este tymto smerom nerozmysla.
;)
Trpezlivost ruze prinasa.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no hm.. ja to mam zas naopak so mnou sa furt chce bozkavat ale tr*kat to ne.. heh ale ne.. som spokojni s tim co mam. musim vydrzat, kto ceka ten sa docka
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

kamo a kde ju chces vlastne pobozkat :? zalezi aj od toho :D
Hiei
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Bozkavanie bez lasky

Príspevok od používateľa Hiei »

Ak by si mal nejaky problem s hygienou,pravdepodobne by si o tom vedel.takze tuto moznost vylucujem.bozk je pre zenu znakom lasky a ak Ti ho nechce dat,to znemana ze nema zaujem Ti prejavit lasku.asi jej vadi viac,nez len to bozkavanie.co ak jej vadis ty?zober to realne.keby Ta lubila,bozkavala by Ta hodiny.alebo videla naucny program o bakteriach a teraz sa boji:)
mi-chau
Darca
Darca

Re: Bozkavanie bez lasky

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ex_Hiei napísal:bozk je pre zenu znakom lasky a ak Ti ho nechce dat,to znemana ze nema zaujem Ti prejavit lasku.asi jej vadi viac,nez len to bozkavanie.co ak jej vadis ty?zober to realne.keby Ta lubila,bozkavala by Ta hodiny.
trochu jednoduchy nazor nie?
Petoo
Star
Star

turtlak napísal:mozno si dievcina mysli, ze ti zle od zaludka ked sa naklanas alebo ze omdlievas :D nikdy nezistis, kym sa naopytas
RETNE:ano ja sa osobne na takychto commentoch dost bavim. a nerozumiem ta ze preco hned musis do mna pindat :evil:
Zamknuté