Sprav si tehotenský test, alebo ešte lepšie, skoč na gyndu. Jedine on ti spolahlivo povie. Nechápem ale prečo si minule užila tabletku po, to znamená že to dieťa asi nechceš. A následne na to máš nechránený sex, čo zase značí že by si ho chcela. Teraz si si dosť zavarila, lebo užiť druhú tabletku v tak krátkom rozmedzí nie je rozumné. Nie sú to cukríky aby si ich jedla každý týždeň, lebo nechcete používať prezervatívy. Ak vám vadia, tak si nechaj predpísať antikoncepciu.lady_camde napísal:vcera som mala nechraneny pohlavny styk teda dnes rano uz ale o 3...a dostala som svoje dni dnes teraz poobede mozem to mat ako poistku ze sa nic nestalo ?
nechraneny pohlavny styk
Re: nechraneny pohlavny styk
-
Janette
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Nemyslim si, ze po dni-dvoch tehotensky test nieco ukaze. Netrva par dni, kym sa vajicko uchyti? Opravte ma, ak sa mylim ... ale nasla som:p4ra napísal:K teme: Je problem skocit do lekarne a kupit si tu tycinku a vycikat sa na nu, pockat 3 minuty a na 99% vediet pravdu?
Odporúčame testovanie aspoň po 19 dňoch od pohlavného styku, alebo od dňa predpokladaného začiatku menštruácie.
-
enterprise
Medium Expert
Zakladatelke prajem co najviac nervov a napatia, ze ci je v tom... Dufam, ze nebude. To dieta by malo neistu buducnost.
Byvala suseda dokonca mala menzes do 8meho mesiaca kedy predcastne porodila.. takze ani tu nie je 100% istota.
Dnes ma velkeho zdraveho syna..
Dnes ma velkeho zdraveho syna..
Niektorým ľudom by pred prvým stykom asi mali robiť IQ testy, alebo potom rovno aj sterilizáciu...
Vyhli by sme sa tak takýmto témam...
(a aj iným veciam v našej spoločnosti )
Vyhli by sme sa tak takýmto témam...
Asi 8-10 dni po oplodneni je v moci hormon - choriongonadotropin, na com su tieto tehotenske testy zalozene.Janette napísal:Nemyslim si, ze po dni-dvoch tehotensky test nieco ukaze. Netrva par dni, kym sa vajicko uchyti?
To fakt sú dnešné decká také blbé a v 16-17tich si to kľudne rozdajú bez ochrany? Nie že by som bol o moc starší a vyspelejší, ale aspoň rozmýšľam hlavou a v 20tke nechcem byť tatkom, lebo celá moja budúcnosť ohľadom vyštudovania a neskôr rodiny by bola dosť vážne narušená.
Ak nechceš kondómy tak si nájdi niečo o Pharmatexe, kúp si ho v lekárni za 8 éčok a hlavne dodržuj návod. Alebo ďalej skúšaj osud a budeš odmenená.
Ak nechceš kondómy tak si nájdi niečo o Pharmatexe, kúp si ho v lekárni za 8 éčok a hlavne dodržuj návod. Alebo ďalej skúšaj osud a budeš odmenená.
melonSVK: ja som si to tiez rozdal v 15tich bez.. ale ak chalan chce, dat si pozor vie..
No, niekedy ani nemusí stačiť, ak si dávaš pozor (bez kondómu). Myslím si, že si už počul, že spermie niekedy v malom množstve unikajú či už počas predohry, ale aj behom samotného styku. Takže bez ochrany je to niekedy naozaj risk, nech si akokoľvek svedomitý.
http://en.wikipedia.org/wiki/Coitus_interruptusplusminus napísal:melonSVK: ja som si to tiez rozdal v 15tich bez.. ale ak chalan chce, dat si pozor vie..
Typical use 15-28%
Pre mňa dosť veľká pravdepodobnosť, ale každému dodáva adrenalín niečo iné
mal som bujaru mladost, az moc.. ale neozvala sa ziadna 
samozrejme chrante sa. Zo mna si priklad brat nemozno. Mal som big luck..
samozrejme chrante sa. Zo mna si priklad brat nemozno. Mal som big luck..
Alebo si neplodny 
- Sú len dve dôležité rady, ktoré ti ako synovi môžem povedať, - začal otec pomaly.
- prvá je : Nikdy nevstupuj do žiadnej strany, - povedal otec. - Nikdy. Do žiadnej. A druhá... Otec sa odmlčal a na okamih zaváhal. Potom to však predsa povedal. V hlbokých rozpakoch a nesmierne smutne : - Druhá rada znie: Vždy na brucho. Vždy len na brucho ....
// je to z knihy Maxima E. Matkina
ale asi každý otec by tak mal radiť svojmu synovi
- prvá je : Nikdy nevstupuj do žiadnej strany, - povedal otec. - Nikdy. Do žiadnej. A druhá... Otec sa odmlčal a na okamih zaváhal. Potom to však predsa povedal. V hlbokých rozpakoch a nesmierne smutne : - Druhá rada znie: Vždy na brucho. Vždy len na brucho ....
// je to z knihy Maxima E. Matkina
SRneC: mal som podobnu filozofiu ako Karafiatkov otec, akurat, nie na brucho ale do ust
) ale to sme uz odbocili.. 
najlepšie antikoncepcia
a partneri nemajú žiadny problém 
iba baby zdravotne ale to je detail 
Tiež tomu nechápem, v dnešnej dobe internetu takéto veci nevedieť. Prerušovaným stykom som vznikol napr. ja.
gratulujemhughito napísal:![]()
Tiež tomu nechápem, v dnešnej dobe internetu takéto veci nevedieť. Prerušovaným stykom som vznikol napr. ja.
To si mal tu cest dozvediet sa okolnosti pocati?a
Celkom nepriemna debata to musela byt. Ci?
-
Waagbistritz69
King
- Kontaktovať používateľa:
aj ja som tak vznikol a moja jediná sestra tiež
ale už sa nepamätám presne ako nám to oznámili