nechutny rasizmus v karme
nechutny rasizmus v karme
Zdravim, stal som sa obetou nechutneho rasismu skrze karmu. Bude to vedenie fora nejako riesit, alebo to mam riesit ja?
Re: nechutny rasizmus v karme
Podla mna by si to mal riesit ty!
Daj screen.
Prirovnali ta ku Kotlebovi? 
toto je slovny rasizmus najhrubsieho zrna a myslim, ze je plne naplneny zlocin hanobenia rasy podla paragrafu 423, trestneho zakona 300 z roku 2005.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
- Kontaktovať používateľa:
talk to the hand.VoLTE napísal:toto je slovny rasizmus najhrubsieho zrna a myslim, ze je plne naplneny zlocin hanobenia rasy podla paragrafu 423, trestneho zakona 300 z roku 2005.
ty urazena obet rasizmu...
(ja som ti tu karmicu neposielal)
-
vendo
Guru
call the amberlamps!
-
Andi_Cibula
Addict
Akej si v skutočnosti rasy ? Možno ide o nedorozumenie.
Som prislusnikom euroazijskej rasy, a ty?
V akom zmysle tu ide o rasizmus?
Aj zelený slon je rasistické?
Aj zelený slon je rasistické?
-
Andi_Cibula
Addict
Ja tiež. Určite je to nedorozumenie. Keďže si neprispel do témy "ukažte svoju fotku na fore", tak z tvojho písomného prejavu sa rasa nedá zistiť.
-
Solo_Kamen
King
Občas som rozmýšlal, kedy ten SJW trend dorazí sem... čakal som to ale nie tak skoro.
ako, verím tomu, že jedného dna nejakého magora naozaj napadne poslat podnet orgánom nečinným v trestnom konaní.
ako, verím tomu, že jedného dna nejakého magora naozaj napadne poslat podnet orgánom nečinným v trestnom konaní.
kolko reportov mam este poslat aby dostal tento ko*ot aka
corn-fake-u59641.html aka
jozinek333-u59522.html aka
janko-kral-u57122.html aka
pitbullsvk-u57843.html aka
michalkooo-u43362.html
BAN?
corn-fake-u59641.html aka
jozinek333-u59522.html aka
janko-kral-u57122.html aka
pitbullsvk-u57843.html aka
michalkooo-u43362.html
BAN?
-
Soviet
Darca
existuje aj chutny rasizmus?
No a prave preto by si to mal osefovat admin. Ide aj o jeho krk.Solo_Kamen napísal:Občas som rozmýšlal, kedy ten SJW trend dorazí sem... čakal som to ale nie tak skoro.
Som zvedavy o kolko menej by bolo takychto "karma" hnusov ak by sa musel zakazdym karmujuci podpisat.
Predpokladam,ze to by uz na to gule nemal. A ak aj ano tak v tom pripade mu chyba pud sebazachovy.
Ked sa ma vy šmejdi rozhodnete za tieto riadky karmovat tak sa rozhodne nezabudnite pod ten "vyblitok" podpisat!
-
p4ra
Redeemer
Vidis, ja sa pod svoju karmu podpisujem stale, narozdiel od hrdinov, ktori ju posielaju mne.
A, ze by si tam nasiel stavnatych slov. Ale robit si tazku hlavu z polodementneho cloveka, ktoreho jedina sila je byt internetovy hrdina? Prosim ta..
Zato Vy tu hrdinovia nie ste....

ale takychto ludi treba ignorovat. dal ti zlu karmu, napisal nadavku, vyhonil si pri tom a to je vsetko.
aj tak nic nevyriesis. co sa moze stat, dostane ban? za 5 minut ma vytvorene konto a este si stihne aj vyhonit druhy krat, lebo teba jeho 3 trapne slova tak nasrali ze si musel burcovat adminov, tych to tiez urcite nasralo.
aj tak nic nevyriesis. co sa moze stat, dostane ban? za 5 minut ma vytvorene konto a este si stihne aj vyhonit druhy krat, lebo teba jeho 3 trapne slova tak nasrali ze si musel burcovat adminov, tych to tiez urcite nasralo.