Nedá sa dovolať
Nedá sa dovolať
Ahojte všetci ... mám taký dosť veľký problém ... od včera ... Skrátka idem zavolať kamarátovi .. ani raz neprezvonilo ( nezazvonilo ) a mne na mobile ukázalo že hovor odpojený ... všetky čísla fungujú ( môžem volať ja im a aj oni mne ) ale len tomu kamarátovi nemôžem ani ja zavolať a ani on mne ... Neporadíte? (mimochodom som si ho neblokoval a ani on mňa, mám starú SIMku ešte od Eurotelu (t-com ) a on O2... ) sms sa mi aj jemu dajú posielať len volať nie ...
-
TommyHot
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nedá sa dovolať
Skusal si restartnut telefon? Mne sa to minule stalo tiez. Ako keby mi system "deaktivoval" GSM modul ked som mal 3% baterky a nezapol ho naspat, ked som ju nabil.
-
drop
Medium Star
Ja som mal dneska asi 4 hodinovy vypadok a signal vobec nenabehol ani po restarte, ani pri manulanej volbe siete. Sim som skusil dat do dvoch roznych mobilov a tak telefon z toho vylucujem a vobec mi neprisli ziadne sms ked som bol "nedostupny" ale tiez ked som sa skusal dovolat na svoje cislo tak bud tututu alebo ani nezazvonil oznam. ton. Operator o2 pausal. Signal nabehol az ked som vysiel von do o2 predajne.. Pritom problemy so signalom nemam, chytam v byte aj 3G.
drop, o tom sa vie http://mobilmania.azet.sk/bleskovky/o2- ... fault.aspx
-
drop
Medium Star
diky som nevedel