Neda sa mi dovolat
Neda sa mi dovolat
Zdravim,
mam taky problem, ze obcas sa mi neda dovolat, hoci ma mobil plny signal. Volajucemu to samo zrusi hovor, neprehra mu to ani hlasku o mojej nedostupnosti. Taktiez, mne to nezazvoni, ani mi nepride SMS ze mi niekto volal. Zaujimave je, ze ja sa mozem vzdy dovolat. Ked sa mi neda dovolat tak to bud prejde samo, alebo staci restartnut telefon. Ked je mobil vypnuty a niekto mi vola, tak mu to hlasi ze som nedostupny a mne aj pride SMS, ze sa mi nedovolal. Ktovie kolko hovorov som uz zmeskal a neviem o tom...
Operator: najnovsi operator
Mobil: Redmi Note 5, stock, bez hocijakych blocker aplikacii
Nasimulovat to je velky problem, pretoze sa to stava len obcas. Niekedy to ide aj par tyzdnov bez problemov. Problem s pokrytim to nebude, pretoze sa mi to stalo vo viacerych lokalitach, v oboch bolo dobre LTE pokrytie.
Mobil aj operatora som menil naraz, mozem si to odsimulovat aj sam, ale bude to na dlho.
V com moze byt problem? Operator, mobil?
mam taky problem, ze obcas sa mi neda dovolat, hoci ma mobil plny signal. Volajucemu to samo zrusi hovor, neprehra mu to ani hlasku o mojej nedostupnosti. Taktiez, mne to nezazvoni, ani mi nepride SMS ze mi niekto volal. Zaujimave je, ze ja sa mozem vzdy dovolat. Ked sa mi neda dovolat tak to bud prejde samo, alebo staci restartnut telefon. Ked je mobil vypnuty a niekto mi vola, tak mu to hlasi ze som nedostupny a mne aj pride SMS, ze sa mi nedovolal. Ktovie kolko hovorov som uz zmeskal a neviem o tom...
Operator: najnovsi operator
Mobil: Redmi Note 5, stock, bez hocijakych blocker aplikacii
Nasimulovat to je velky problem, pretoze sa to stava len obcas. Niekedy to ide aj par tyzdnov bez problemov. Problem s pokrytim to nebude, pretoze sa mi to stalo vo viacerych lokalitach, v oboch bolo dobre LTE pokrytie.
Mobil aj operatora som menil naraz, mozem si to odsimulovat aj sam, ale bude to na dlho.
V com moze byt problem? Operator, mobil?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Neda sa mi dovolat
Najnovší operátor? To čo má byť?
mal som podobný problém s Nokia Lumia, fón sa tváril že je OK ale ľudia sa mi nevedeli dovolať. nakoniec mi niekto povedal že to robí pri prepínaní 3G/4G, tak som si nastavil len 3G a už som bol OK.
Redmi note 5 a Orange rovnaky problém má moja polovicka.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Možno to bude chyba, ktorú opravia aktualizáciou. Skúste si porovnať akú verziu FW máte.
K-u-b-i-a-k: 4ka a robi to na vsetkych FW ktore som doteraz mal a bolo ich dost
Mirrorion: ten 3G mod mozem skusit
mikioko: aj ste to nejako (vy)riesili?
Mirrorion: ten 3G mod mozem skusit
mikioko: aj ste to nejako (vy)riesili?
Ako máš nastavené volte?
VoLTE mam vypnute
-
K-u-b-i-a-k
Addict
4ka? Tak to sa potom ani nečudujem, že s niečím takým máš problém. Aspoň u nás je pokrytie mizerné. Určite to bude tým prepínaním sietí.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
kubiak - staci citat a zistil by si, ze problem mal ked mal LTE signal a siet nebola na rozhrani
ked to nevies nasimulovat tak sa to da tazko riesit...mozno skus na par dni iny telefon, to je asi jedine riesenie
ked to nevies nasimulovat tak sa to da tazko riesit...mozno skus na par dni iny telefon, to je asi jedine riesenie