nedokazem uplne doverovat svojmu chalanovi
-
Začiatok Konca
Professional
Nikdy nie je nikto lepší.. nikdy nebude.. a ani nebol. Aspoň v mojom ponímaní. Pre mňa je moja priateľka č. 1. Proste je to pre mňa stvorená baba..
ale to neznamená, že som slepý. Proste podľa mňa je to normálne... milujem ju, predsa sa len pozriem, alebo častokrát ani nie, proste ma to nezaujíma, aj keď ide podľa niekoho aj "je*a*ka" proste sa neobzriem... niekedy sa pozriem, ale to nie je často. Proste sme ľudia, v myšlienkach mi nebehá, ako by som ju "pot*tkal". Vtedy mi nebehá hlavou nič.. a nech si hovorí kto chce, je to skutočne tak. Proste sa len pozriem a idem ďalej. Po chvíli na to, ako vyzerala aj tak zabudnem... a myslím, že prirovnanie k telefónu bolo dobre myslené, ale zle povedané.. "Pre mňa neexistuje lepší telefón, ako mám ja... "
P.S. krásnych 20 mesiacov
A k tomu flirtu.. nemal by to robiť, ani keď je mino teba, pretože by sa mu určite nepáčilo, keby to robíš ty jemu.. Takže nejak takto určujem, čo je a nie je dobré. Ak by to vadilo mne, alebo by to vadilo priateľke, kvôli povahe, ktorú má(nie, že by bola zlá. Ale proste ju poznám-povahu, tak som to myslel)tak to proste robiť nebudem..
P.S. krásnych 20 mesiacov
A k tomu flirtu.. nemal by to robiť, ani keď je mino teba, pretože by sa mu určite nepáčilo, keby to robíš ty jemu.. Takže nejak takto určujem, čo je a nie je dobré. Ak by to vadilo mne, alebo by to vadilo priateľke, kvôli povahe, ktorú má(nie, že by bola zlá. Ale proste ju poznám-povahu, tak som to myslel)tak to proste robiť nebudem..
-
triple
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
jo len treba brat do úvahy aj jeho povahu.. napríklad ja som strašne spoločenský človek a hned sa každým pustím do debaty.. ved iba ked si idem bagetu kúpiť tak už sa bavím s kočkou a usmejem sa nu pekne podakujem som zdvorilý len to vyzerá ako by som ju balil a to pár ludí nechápe.. ja za tým všetkým chi chi cha cha a usmev sem a tam nejaká lichôtka.. nič nevidím ani nesledujem len som proste taký a ono to niekedy vyzerá ako flirtovanie - to si v prvom rade musí partner uvedomiť a musí svojho partnera poznať na toľko kde je hranica medzi obyčajnou zdvorilosťou a kde začína flirt aby zase nerobila zbytočné žiarlivostné sceny