Mám taký problém.Niekedy mi Windows hlási,že má nedostatok virtuálnej pamäte a vytvára stránkovací súbor.Chcem sa spýtať,čím to je?Tým,že mám príliš zaťaženú RAM-ku?Mám 512 MB a niekedy mám iba 170 MB voľnej.Mal by som dokúpiť ešte 512Mb?Alebo je to spôsobené niečím iným?Ďakujem.
Baxxter99 napísal:Mám taký problém.Niekedy mi Windows hlási,že má nedostatok virtuálnej pamäte a vytvára stránkovací súbor.Chcem sa spýtať,čím to je?Tým,že mám príliš zaťaženú RAM-ku?Mám 512 MB a niekedy mám iba 170 MB voľnej.Mal by som dokúpiť ešte 512Mb?Alebo je to spôsobené niečím iným?Ďakujem.
no a ked ti to pise ze mas nedostatok virtualnej pamäte tak skus zdvihnúť kapacitu virtuálnej pamäte to bude asi najlepsie a najrozumnejsie!
..teraz by si mal mať defaultne nastavenú virtuálnu pamäť na 768MB, takže skús to prestaviť na 1024MB.. ak sa hlášky budú opakovať, tak aj na 1280MB. Najlepšie by však bolo.. ako si sám spomínal.. dokúpiť ešte jednu 512MB ramku.. najlepšie čo najtotožnejšiu s Tvojou súčasnou.
Baxxter99 napísal:ďakujem vám..a bude to mať negatívny vplyv na výkon?
Dovolim si tvrdit, ze nie. Ak uz swap pouzivas na jeho velkosti takmer nezalezi. Kazdopadne doporucujem kupit viac fyzickej pamate a swap nepouzivat vobec.