to B3rET: uprav si plz velkost tych obrazkov. Na GT-R 34-ku sa da sice kukat donemoty, ale lepsie ked ju vidis celu
Need For Speed: Carbon
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
NO, podla toho kolko verzii roznych tracklistov je k dispozicii, ratam ze tam bude nepreberne mnozstvo auticiek-skoda len toho NISSAN-u 200SX- Co sa tyka stylingu Muscle cars, ja ho neuznavam. Paci sa mi americka krasa v cistej podobe. Max tak nejaky lak a kolesa. Muscle car ma mat pod kapotou BIG BLOCK a poriadny SHAKER nad nou. Alebo napor na karbec
dufam ze tam taka moznost bude 
to B3rET: uprav si plz velkost tych obrazkov. Na GT-R 34-ku sa da sice kukat donemoty, ale lepsie ked ju vidis celu
jj sorry hadzal som to narychlo a nestihol som pozret co som stvoril...jin153 napísal:NO, podla toho kolko verzii roznych tracklistov je k dispozicii, ratam ze tam bude nepreberne mnozstvo auticiek-skoda len toho NISSAN-u 200SX- Co sa tyka stylingu Muscle cars, ja ho neuznavam. Paci sa mi americka krasa v cistej podobe. Max tak nejaky lak a kolesa. Muscle car ma mat pod kapotou BIG BLOCK a poriadny SHAKER nad nou. Alebo napor na karbec![]()
no veď ja sa chystám len na decent tuningjin153 napísal:NO, podla toho kolko verzii roznych tracklistov je k dispozicii, ratam ze tam bude nepreberne mnozstvo auticiek-skoda len toho NISSAN-u 200SX- Co sa tyka stylingu Muscle cars, ja ho neuznavam. Paci sa mi americka krasa v cistej podobe. Max tak nejaky lak a kolesa. Muscle car ma mat pod kapotou BIG BLOCK a poriadny SHAKER nad nou. Alebo napor na karbec![]()
-
blazer
Professional
American muscle sa mne paci hrozne. To co pises je samozrejmost, ved co viac by si chcel upravovat? Maximalne este nejaky luxusny interier.jin153 napísal:NO, podla toho kolko verzii roznych tracklistov je k dispozicii, ratam ze tam bude nepreberne mnozstvo auticiek-skoda len toho NISSAN-u 200SX- Co sa tyka stylingu Muscle cars, ja ho neuznavam. Paci sa mi americka krasa v cistej podobe. Max tak nejaky lak a kolesa. Muscle car ma mat pod kapotou BIG BLOCK a poriadny SHAKER nad nou. Alebo napor na karbec![]()
Je tam 50 licencovanych aut a skyline tam urcite budeMajo1986 napísal:je tam okolo 35 aut a skyline tam urcite nebude
EDIT//
Need for Speeed Carbon prináša fanúšikom populárnej automobilovej série celkom nový zážitok. Po prvýkrát si totiž vytvoríte kompletný tím a budete súťažiť s členmi iných posádok na vozidlách rôznych tried. Každý v družstve má osobité vlastnosti a rôznym spôsobom dokáže ovplyvniť priebeh jazdy a často aj konečné umiestnenie. Napríklad "blocker" sa uplatní pri spomalení súperov a ich zdržiavaní, skaut vás navedie na užitočné skratky atď.
Hlavné preteky sa odohrávajú v nebezpečnom kaňone a tam ide naozaj do tuhého. Hráči si užijú známe závody, ako drift, duel a ďalšie, no kľúčovým bude postupné ovládnutie jednotlivých častí mesta porážaním nebezpečných súperov. Okrem adrenalínovej jazdy na 50 licencovaných vozidlách sa opäť do sýtosti vybláznite s dizajnom a úpravami áut a to hlavne za pomoci revolučného systému Autosculpt. Nedočkavci si môžu stiahnuť aktuálny trailer (70 MB) a určite nakuknite aj do našej galérie, kde vás čaká bohatá nádielka záberov z verzie pre Xbox 360.
Zdroj:www.sector.sk
-
BossKiller
Amateur
-
BossKiller
Amateur
* Neoficiální informace:BossKiller napísal:a mimochodom kedy ma vist demo ?
1.V demu bude 5 aut (Lamborgini Gallardo,Mitsubishi Lancer Evo9,Camaro SS,Ford Mustang GT,Mazda RX-8.
2.V demu NEBUDE „Free Roam“ (neboli volné ježdění po městě).
3.V demu bude mít mnohem hezčí grafika než u PS2 Dema.
4. HW nároky dema budou totožné s plnou verzí.
5.V demu budou 4 tratě (Circuit,Drift,Canyon Duel a opět Circuit).
6.Demo bude mít velikost v rozsahu 620MB až 1,4GB.
7.Demo opravdu výjde do konce měsíce, maximalně 3.října.
-No tak teď sem můžeme těšit ještě víc
Sice tyto informace nejsou oficialní, ale přeci jen na nich něco bude.
Podle nejnovějších správ to vypadá že PC demoverze vyjde 27.9.2006
Zdroj : http://carbon.nfsgame.net/
-
ezechiel88
Star
tak čo hovorite na hw požiadavky ? nič brutalne podľa mňa...needforspeed.sk napísal:Hardwarové požiadavky
zaslal Jakkub, 22.09.2006, 23:47:10, sekcia NFSC, komentáre (20)
Rozbehnete doma NFS: Carbon? Odpoveďou by mohli byť nasledovné minimálne požiadavky na PC (zatiaľ nepotvrdené, ale vierohodné):
Procesor: 1.7 GHz
Pamäť: 1GB RAM
Mechanika: 8x DVD-ROM
Miesto na disku: 3 GB
DirectX: verzia 9.0c
Periférie: klávesnica, myš (prípadne volant/gamepad)
Grafická karta: 64 MB NVIDIA/ATI
Podporované grafické čipy:
NVIDIA: GeForce4 Ti-4200, GeForce4 Ti-4400, GeForce4 Ti-4600, GeForce4 Ti-4800, GeForce FX Series, GeForce 6200, GeForce 6600, GeForce 6800, GeForce 7300, GeForce 7600, GeForce 7800, GeForce 7900
ATI: Radeon 8500, Radeon 9000, Radeon 9100, Radeon 9200, Radeon 9500, Radeon 9550, Radeon 9600, Radeon 9700, Radeon 9800, Radeon X300, Radeon X550, Radeon X600, Radeon X700, Radeon X800, Radeon X850, Radeon X1300, Radeon X1600, Radeon X1800, Radeon X1900
Podporované rozlíšenia:
640x480 / 800x600 / 1024x768 / 1280x1024 / 1600x1200