Carbon max 5/10, jedine co je na tom dobre je hudba. Inak neprinasa vobec nic nove. Nuda. Navyse za 2 hodiny spravenych 20%, cize cisty hraci cas max 15h.
poradte mi pls na zaciatku zavodime traja a pise mi stale number crew a co mam dat ?stale chodim dookola tej drahy a oni zamnu na samokm zaciatku to je skoro ale stale len pleas number crew vsetko som zmackol ale nic nepomohlo poradte pls
OBROVSKE sklamanie.... hra je skoro uplne onicom... na seriu Underground sa nechyta a aj MW bolo lepsie... co sa tyka driftov tak to je uplny otras... kamera sa tam toci jak priblbla.. kolesa sa tocia do opacnych stran ako tocim ja ... jedine co je na tej hre dobre je tuning (samovolne upravovanie) a Canon zavody...
jak som napisal... Obrovske sklamanie u mna to uplne posrali v EA a tak strasne som sa na tu hru tesil...
by som im dal 3/10 hehe
Šu-Do napísal:OBROVSKE sklamanie.... hra je skoro uplne onicom... na seriu Underground sa nechyta a aj MW bolo lepsie... co sa tyka driftov tak to je uplny otras... kamera sa tam toci jak priblbla.. kolesa sa tocia do opacnych stran ako tocim ja ... jedine co je na tej hre dobre je tuning (samovolne upravovanie) a Canon zavody...
jak som napisal... Obrovske sklamanie u mna to uplne posrali v EA a tak strasne som sa na tu hru tesil...
jj..a to mozem aj ja potvrdit .. ten drift jak pre male deti.
trochu OT: EA ide v poslednom case riadne dolu vodou, vid. NHL07
No nic,dnes som si zahral dalsiu trat ale vyzera to tak, ze o tyzden to pojde prec z HDD
Sajmon napísal:trochu OT: EA ide v poslednom case riadne dolu vodou, vid. NHL07
No nic,dnes som si zahral dalsiu trat ale vyzera to tak, ze o tyzden to pojde prec z HDD
Ako tu uz bolo spominane, je to okopirovane MW s malymi upravami. Dnes som si to zapol a za par hodin som presiel 65%. Takze to mohli spravit dlhsie a nie na 2 dni.
ide zima aspom bude co hrat mne sa to paci lebo mi to dobre fakci a berte to tak AUTA jak AUTA tak sa tu nevarte na take haluze ze sklamanie v pohode hra.