kua som mal nahrate v milestones cca 120 000 bodik a je*lo mi to ..to sa mi stalo prvy krat som myslel ze sa rozplacem ..kua 6 zataras asi 30 rozbitych aut ..no hral som to cca 10 minut a je* ..zrovna som bol uz v evade teda skoro vyhrate to bolo
jjj napísal:kua som mal nahrate v milestones cca 120 000 bodik a je*lo mi to ..to sa mi stalo prvy krat som myslel ze sa rozplacem ..kua 6 zataras asi 30 rozbitych aut ..no hral som to cca 10 minut a je* ..zrovna som bol uz v evade teda skoro vyhrate to bolo
som to prehnal hosi do tych 10-15s to mam loadnute urcite
este hodim moju sucasnu karu ...aj tie co su po nej sa na nu nehrabu ..handling ma super
je to auto 10 typka ..ked som ho porazil staci si vybrat tie otaznicky ak mate stastie tak vam ostane jeho auto ....mam ich plnu garaz teda mam vsetky az na jedno
jefo napísal:ja ked nahodou vyhram auto a ked sa mi neluby tak PREDAM.... peniazky su zato
Presne tak ja mam len 2 auta v garazi a tie pouzivam na policiu (vyhradne Ford Mustang), lebo ked ma chytia, nechcem prist o autos ktorym pretekam na zavodoch a som na neho zvykuty
icecube napísal:napr. v safe house si das zobrazit káry a stlacis myslim 2 a to je sell
dik,zasa nieco nove viem,a este ked som prekon blacklista 14 tak sa mi v carrer mod objavilo daco nove a ked som to otvoril vyzeralo to ako policajna databaza na co to je ??
hej viete co je sranda ze ked porazite niekoho v black liste mate na vyber tie 3otazniky len ze nane ja uplne kaslem lebo hned napravo si mozete vybrat vylepsenie motora a to dam vzdy a teraz uz mam vylepsene turbo engine prevodovku a na moju supru nema nikto uz mam skoro vsetko na maximum chyba mi uz len milimetrik a to nemam vsetko na 3levely!!! a presiel som zatial len 30%hry!
Sajmon napísal:dik,zasa nieco nove viem,a este ked som prekon blacklista 14 tak sa mi v carrer mod objavilo daco nove a ked som to otvoril vyzeralo to ako policajna databaza na co to je ??
To mas udaje o hladanych ludi v meste, Ak budes vsade prvy dohras hru na 100%, ano je to policajna databaza.