jeee,diki.Už som to sosol,a skusim domamaciakba napísal:no aj ja mam 1.2 a je to Black Edition a inak to auto mas len Quick Race a to ked si das sipky dole pri vybere aut tam to je a ten kto nema BE tiez nex nezufa zevraj existuje nieco co to meni na BE skuste kuknut http://www.needforspeed.sk
edit:
tak som to tam nasiel je to black list patch cize tie budete mat z obyc NFSMW NFS MW BE
Need for speed Most Wanted
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
-
Luca di Montezemolo
Novice
-
Komo
Star
Mam problem...normalne som to nainstaoval, rozbalil s4hide, nainstaloval Daemona, mountol image CD 1 a vypise mi hlasku ze :
Vdaka.
Kód: Vybrať všetko
CD/DVD Emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software a re-start the gameskus toto : spust s4hide daj HIDE a spust hru,........Komo napísal:Mam problem...normalne som to nainstaoval, rozbalil s4hide, nainstaloval Daemona, mountol image CD 1 a vypise mi hlasku ze :Vdaka.Kód: Vybrať všetko
CD/DVD Emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software a re-start the game
pls kamos ma taky problem ze ked ide instalovat mountne cez daemon da install napise cdkey a zacne mu to instalovat nejake rozhranie direct x a po instalaci to chce pre pokracovanie reboot....tak teda restartne a nejde mu to....moze to robit stale dokola a nic...a pritom to mas s toho isteho dvd ako ja a tak isto ako ja to robi a mne to fici v pohode a ani ziadne blbosti s direct x mi to nerobilo.....pls poradte sme pezradny 
-
Lord PROXI
King
Preskočit inštalačku directX som skušal aj ja,ale ked date no tak nesuhlasite s licenčními podmienkamy,a inštalačka nejde dalej,aj keby ste sa rozkrajali.
Pozri sa v "regedit" ci máš zapnutí autorun na cd.Možno to robí to,ale niesom si isti
EDIT a ešte som niečo zabudol. jefo kolko to hráš že si na 5 v BL???
Ja som tiež tam a hral som to cez výkend trocha.Podla mna to nieje až také dlhé ako NFSU2
Pozri sa v "regedit" ci máš zapnutí autorun na cd.Možno to robí to,ale niesom si isti
EDIT a ešte som niečo zabudol. jefo kolko to hráš že si na 5 v BL???
Ja som tiež tam a hral som to cez výkend trocha.Podla mna to nieje až také dlhé ako NFSU2
-
t0m4s3
Admin
najdi si to v policajnych zazbnamoch, mas tam top5 pursuitov.jefo napísal:hram to 4dni..... no mas pravdu ze NFS U2 bola dlhsia a tachsia... ale NFS MW ma viac bavy ako NFS U2![]()
![]()
.: no a co sa jedna o BOUNTOCH tak moj record je cca 2,500,000 bola to riadna fuska. sak som ma nahanali cca 15min... uz im dosli AUTA![]()
len skoda ze nemam FOTO ja magor
![]()