Need for Speed
Need for Speed
- gameplay trailer bude 15 juna hra vychadza na jesen
- hra zreštartuje celú sériu a bude sa volať jednoducho Need for Speed
- bude výrazne inšpirovaná podsériou Underground a ponúkne veľké otvorené mesto
- Hra pobeží na novej verzii Frostbite enginu
-
http://www.sector.sk/novinka/100018/toh ... -seriu.htm
-
pepo191992
Medium Star
Re: Need for Speed
no ak vratia naspet ten klasicky a najlepsi tuning aky bol napr ako v carbone ze velkost sisi mohol menit sam coho si chcel alebo ako bol v undegrounde to boli tuningy...tak ok ale asi to bude zase sracka ako doteraz..tak ako kazda hra je ospevovana do vidania anakoneic ked ju vydaju tak je to kktina..ako project cars co vsetko a co tam bude a neviem co..a vyslo to a jedno velke sklamanie..
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
kiezby to bolo ako undergroundy alebo most wanted. nic potom som nevydrzal hrat dlhsie ako dve hodiny
-
aviceN
Guru
Jazdny model odpad
ten zoom pri zatacani je otravny no sancu tomu dam uz len kvoli tuningu
-
DeJF
Addict
Kamera pri driftovani je len nejaky vtip nie?
Vyzera to dost dobre inak co je na tom jazdnom modele zle ? Je to arkadovka a aj v undergroundoch sa takto jazdilo a kamera je len otazka nastabenia.
-
aviceN
Guru
chces mi povedat ze v undergrounde ta pri kazdom zatoceni volantu hodilo do takeho mega driftu? Ved je to totalne otravne a hlupe, nepoviem kebyze to robi iba obcas kedy je fakt iba zakruta nejaka, ale mierna zakruta a uz to ani nevies vyrovnat lebo ta furt do driftu tr*ka...co ja viem, mne osobne to nesmakuje, grafika krasna, tuning aky sme vraj nevideli este v nfs podla ich slov, ale uvidime ci tam zas nebudu 3 narazniky na vyber...
-
guess.whoo
Redeemer
takyto early gameplay este aj tak neodraza skutocnost. som zvedavy..vcera som sa docital, ze existuje Flatout 4 (next car game: wreckfest) tak tomu dam zatial sancu kym nevyjde nfs
Myslím že tá dynamická kamera pri drifte sa bude dať vypnúť
Gameplay fajn , aj keď skepticizmus tam je stále lebo EA... Uvidíme , som zvedavý či to bude po rokoch dobré NFS
-
Solo_Kamen
King
v undergrounde to tak bolo tiež ale iba, ked si jazdil tie drift závody, ak si dobre pamätám. Ale po Need for Speed Rivals neuvažujem ani o tom, že by som si stiahol pirátsku kópiu ich dalšej hry, nieto ešt aby som si ju kúpilaviceN napísal:chces mi povedat ze v undergrounde ta pri kazdom zatoceni volantu hodilo do takeho mega driftu? Ved je to totalne otravne a hlupe, nepoviem kebyze to robi iba obcas kedy je fakt iba zakruta nejaka, ale mierna zakruta a uz to ani nevies vyrovnat lebo ta furt do driftu tr*ka...co ja viem, mne osobne to nesmakuje, grafika krasna, tuning aky sme vraj nevideli este v nfs podla ich slov, ale uvidime ci tam zas nebudu 3 narazniky na vyber...
-
aviceN
Guru
To je jasne ze pri driftoch to tak bolo, ale aj tak nie az tak brutalne, lebo si neviem predstavit s tym jazdit takto po meste...
-
guess.whoo
Redeemer
mozno to ten hrac hadzal stale do driftu rucnou
-
aviceN
Guru
neviem no, vobec mi to tak neprislo, on sa viac snazil vyrovnat na ceste auto a ono ho to hadzalo do driftu, vobec mi neprislo ze by to robil schvalne
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
-
aviceN
Guru
Zvysne videa ak by ste mali zaujem http://www.sector.sk/novinka/104142/ser ... -speed.htm
tak dnes som stiahol betu 18gb, hra je prespikovana stupidnymi videjkami, hratelnost taka vseliaka, graficky zaujimave, co cenim su novinky v tuningu ako napr moznost pridat do auta audio system,
obcas to zblbne ale tak beta (hrane na xku)
obcas to zblbne ale tak beta (hrane na xku)
Skoda ze beta je dostupna iba na konzolach 
aha...
aha...
Release date(s):
PlayStation 4 & Xbox One
NA 3 November 2015[1]
EU 5 November 2015[1]
Microsoft Windows
Q1/Q2 2016[2]
nie je niekde na vyskúšanie hry nejaké demo, alebo niečo podobné? lebo nerád by som ju kúpil, a bude mi sekať, alebo ju nespustím vôbec
-
guess.whoo
Redeemer
mozes ju kupit a do 10 hodin vratit...inak ako to funguje? do 10 hodin od zakupenia ci 10 hodin od nainstalovania?