Need for speed UNDERCOVER
tunning sa tu da robit v pohode spoiler , maska kolesa a podobne ...... inak by ma zaujimalo preco tu niktori nadavaju nato že je to jednoduche ovladanie .. ved ked je to prevas jednoduche skuse manual prevodovku a potom hovorteOpak napísal:to si robíš srandu?kks ja neverím..to fakt sa tam neda tunovať?
tuning tam je, taky mne postacujuci. Polepy auta, kridla, kolesa a pod., prijemne ma prekvapila jedine moznost vyladit si auto (viac na drift, alebo viac na prilnavost a pod.)Opak napísal:to si robíš srandu?kks ja neverím..to fakt sa tam neda tunovať?
Ktosi tu spominal, ze ho to zabavi, kym vyjde GTAcko
a dohravat ostatne preteky poulicne, co tam ostali..., sa mi velmi uz nechce. Na to si radsej pustim GRID, alebo FlatOut2, ak mam chut na nitro
tak som tu hru presiel celu. Nehovorim, no prva verzia co vysla bola ostrasna grafika, cela hra bola divna. NO release od RELOADED bola uz dobra, len treba vypnut tie tiene a slapala pekne, bez trhania na dobrych detailoch. Par veci su tam celkom dobre, ako motion blur pri vysokych rychlostiach atd... takze hodnotim: 7/10
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
ale on mysli navigaciu GPS a nie obycajnu mapu, kde kliknes a hras.. asi nechapes co mysli. V predoslej NFSke to bolo, ze si klikol na dany pretek a ta navigovalo, ako sa k nemu dostat....Dunlop napísal:čo chceš zaznačiť? s myškou alebo enterom si označ zavod a hraš
PS: to je pravda so soundtrackom. z tejto NFSky asi 2 pesnicky su dobre, zbytok je otras!
-
Royalflush
Guru wannabe
-
James13579
Star
-
aviceN
Guru
- Kontaktovať používateľa:
No mne to sekalo tiez vypni si Vertikalnu Synch v hre a sekanie prestane...(na tvojej zostave mozes hrat vsetko high...)
Inak hram to a celkom ma to zavalo bavit xD iked navzdory vsetkym ohlasom ze je to kktina
pravdaze treba skusit
podla mna sa to celkom da iked ta fyzika...200 do zakruty a pohoda xD
Inak hram to a celkom ma to zavalo bavit xD iked navzdory vsetkym ohlasom ze je to kktina
-
Royalflush
Guru wannabe
nainstaluj si najnovsie ovladace z http://www.nvidia.compOw3r napísal:Hra tu niekto Undercover na grafe EN8600 GT 512 MB SILENT ? ... pretoze mi hra blbne blikaju mi niektore budovy a svet sa nestiha vykreslovat pritom mi to este laguje ... neviem cim to moze byt, tato graficka by mala stacit na takuto hru ...
aku mas vlastne zostavu??