Zdravim.
Mam problem s tym, ze mam net od upc, cez switch mi idu 3 lan kable do pocitacov, tam internet ide v pohode a jeden lan kabel mi ide do notebooku a tam mi internet nejde. Ziadny pristu na internet, ked dam riesit problemy, poradi mi, len odpojit kabel z modemu atd.
Nic nepomaha, skusal som aj preinstalovat ovladace na sietovku a nic nepomaha. PC v sieti vidim.
nejake rady?
dik
Nefunguje internet
-
nejakymarko
Addict
Re: Nefunguje internet
aku mas pripojku od UPC? koax? optika?
neviem presne ako to je pri optike ale predpokladam ze rovnako
hlavna pripojka do modemu od UPC (cierna krabicka) a z neho UTP kabel do routeru (nie switch) z routeru to uz moze ist lubovolne (to uz je vlastna LANka)
ak to takto mas a na niektorych PC net ide a na tvojom net nejde tak skus restartovat router
neviem presne ako to je pri optike ale predpokladam ze rovnako
hlavna pripojka do modemu od UPC (cierna krabicka) a z neho UTP kabel do routeru (nie switch) z routeru to uz moze ist lubovolne (to uz je vlastna LANka)
ak to takto mas a na niektorych PC net ide a na tvojom net nejde tak skus restartovat router
-
nejakymarko
Addict
Re: Nefunguje internet
diki.
neviem co som robil zle, router som restartovaval niekolko krat a neslo, teraz to uz funguje
neviem co som robil zle, router som restartovaval niekolko krat a neslo, teraz to uz funguje