zdravim,
mam problem z notebookom nefunguje obrazovka, je to asus f5
nedavno som nechtiac poskodil inventor pri vymene pantov a tak som ho vymenil no aj po vymene nejde obrazovka, pred tym v pohode isla.. externa obrazovka po pripojeni funguje, no obrazovka na notebooku sa vobec nerozvieti je stale cierna... skontroloval som vsetky kable v notebooku ktore vedu do obrazovky a vsetko je v poriadku pripojene.. neviete kde moze byt chyba??
dik
nefunguje obrazovka asus f5
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: nefunguje obrazovka asus f5
predpokladam ze ten "kabel" co vedie signal do monitora bude zlomeny..
do inventora idu dve kable jeden z pc a druhy z obrazovky, no neviem ci toto bude problem lebo ja som len odmontoval nejake srubky a kabel som len odpojil a potom ho pripojil zeby sa mohol nejak poskodit? da sa to nejak overit? ci do neho ide prud alebo tak nieco?
inac neviem preco no ked mam pripojenu externu obrazovku a dam cez win+p nastavim obrazovku iba pocitac tak ta externa sa nevypne pritom by sa mala to mi nejak nejde do hlavy preco sa nevypne
inac neviem preco no ked mam pripojenu externu obrazovku a dam cez win+p nastavim obrazovku iba pocitac tak ta externa sa nevypne pritom by sa mala to mi nejak nejde do hlavy preco sa nevypne
-
dobi235
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
skus ho znova odpojit a zapojit ci si ho nahodou zle nezapojil
skontroloval som a nefunguje... neviem kde moze byt chyba som zufaly