Nefunguje windows update
Nefunguje windows update
Dobrý den mám problem v pc mi nefunguje windows update. Pozeral som že po stiahnuti intel rapid storage technologi by sa to malo vyriešit ale nestalo sa tak a preto sa obracam na pomoc na tomto fore. Ďakujem za pomoc a prikladám aj screen.
Re: Nefunguje windows update
restartoval si ho?
-
vladenko007
VIP
Určite sa nejedná o nejakú špecialnu verziu windowsu? Myslím tie verzie čo sú na warez fórach.
Nepomáha ani reštart?
Vľavo klikni na ponuku "štart" a do vyhľadávacieho panela napíš "services.msc" .. spustia sa Ti služby, medzi nimi pohľadaj Windows Update. Klikni na to 2x a vo vyskočenom okne by si ju mal vedieť zapnúť. Taktiež by si tam mal vedieť zmeniť Startup type na automatic, ak je manual.
Možno pomôže, pokiaľ to nie je nejaká verzia ako spomína vladenko..

Vľavo klikni na ponuku "štart" a do vyhľadávacieho panela napíš "services.msc" .. spustia sa Ti služby, medzi nimi pohľadaj Windows Update. Klikni na to 2x a vo vyskočenom okne by si ju mal vedieť zapnúť. Taktiež by si tam mal vedieť zmeniť Startup type na automatic, ak je manual.
Možno pomôže, pokiaľ to nie je nejaká verzia ako spomína vladenko..
Ako zistim ci mam warez verziu windowsu?
Musíš sa opýtať toho, kto tam ten Windows inštaloval.. 
Aha tak skusim sa ho opitat ale aj tak dik za všetky rady.
Mam Win 7 x64 Home Premium English, original, DVD, urcite legalny, aktivovany, instaloval a aktivoval som ho sam.
Skusal som co pisal brm, mam tam "Started", skusal som vypnut a zapnut, restart, stale to nefunguje, zobrazuje rovnake okno ako v prvom prispevku, len v Anglictine.
Pri zobrazeni Win Update mi to mrzne aj na desiatky minut, vzdy potom vyskoci ta chyba, vsetko ostatne ide bez problemov, programy, hry, HD video, tv karta...
Skusal som co pisal brm, mam tam "Started", skusal som vypnut a zapnut, restart, stale to nefunguje, zobrazuje rovnake okno ako v prvom prispevku, len v Anglictine.
Pri zobrazeni Win Update mi to mrzne aj na desiatky minut, vzdy potom vyskoci ta chyba, vsetko ostatne ide bez problemov, programy, hry, HD video, tv karta...
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
túto chybu som mal aj ja, je poškodený nejaký z updatov. tu je návod ako to napraviť.
http://www.repairwin.com/fix-windows-up ... windows-7/
v preklade, treba vypnúť službu windows update, zmazať zložku c:\windows\softwaredistribution a zapnúť windows update.
http://www.repairwin.com/fix-windows-up ... windows-7/
v preklade, treba vypnúť službu windows update, zmazať zložku c:\windows\softwaredistribution a zapnúť windows update.
hrban - dik, funguje to!
//autoeditácia príspevku (25 Júl 2016, 16:19)
Opat mi to nefunguje, mal som stale 0% stiahnutych aj po desiatkach minut, spravil som to z odkazu, dal som Check for update a stale je tam "Chcecking for updates", uz asi 10 minut. Chcel by som prejst na Win 10, ale nezobrazuje sa mi to odporucanie, chcel som teda aktualizovat Win7, kedze tu to mam manualne nastavene, ale nejde to, neviete co s tym je?
//autoeditácia príspevku (25 Júl 2016, 16:19)
Opat mi to nefunguje, mal som stale 0% stiahnutych aj po desiatkach minut, spravil som to z odkazu, dal som Check for update a stale je tam "Chcecking for updates", uz asi 10 minut. Chcel by som prejst na Win 10, ale nezobrazuje sa mi to odporucanie, chcel som teda aktualizovat Win7, kedze tu to mam manualne nastavene, ale nejde to, neviete co s tym je?
Od včera ani mne nefunguje.. včera ráno mi ešte niečo stiahlo, ale potom okolo 10h už nič.