Ahojte, mam probmlem s wifi pripojenim. Po zadani hesla siete sa mi internet zacne pripajat, napise ze pripaja sa k sieti, nakoniec napise ze siet bola najdena a konecne sa aj pripoji k nej no bohuzial po 30 sekundach mi opat vyskoci bublina ze system Windovs sa nemoze pripojit k sieti. Myslel som si ze je problem prave v sieti, no tam problem nie je kedze na tu istu siet su pripojene dalsie 2 notebooky a uplne v pohode tam vojdem aj s mobilom. Skusal som sa propojit aj na ine siete no stale mi spravy to iste( cez kabel mam net uplne v pohode). Vo vlasnostiach pripojenia som mal automaticke prijimanie IP adresy, nedavno som mal taky problem aj na inom notebooku ale tam po zadani pevnej IP adresy aj masky mi ten problem zmyzol. Preto som to skusil aj sem no bezvysledne, problem pretrvava.....
Notebook bol kupovany pred troma dnami, mam tam Windows XP tak snad ste pochopili moj problem a najdeme riesenie.
Nefunkcne bezdrotove pripojenie-problem
Re: Nefunkcne bezdrotove pripojenie-problem
Máš dobrý signál ? Skontroluj si nastavenia šifrovania, zabezpečenie vo vlastnostiach siete na noťase prípadne ak môžeš na routri . Jasné, že ti cez kábel ide dobre pripojiť keďže tam nieje žiadne WEP overenie alebo dačo podobné
Máš DHCP či statické priraďovanie adries ?
No signal je perfekty, dokonca aj pri tom prvom pripojeni mi vzdy napise ze Signal je vyborny. No po chvilke to proste sekne. Teraz ked som zapol book tak mi sama od seba naskocila tabulka v ktore bolo napisane ze medzi sietou a PC je prekazka ktora brani pripojeniu. Ked som klikol na opravit Tak to pracovalo a po chvili nakocilo ze " Systemu Windows sa nepodarilo dokoncit opravu problemu, pretoze nie je mozne dokoncit nasledovnu akciu : Obnovuje sa IP. " Toto mi vyskocilo teraz prvy krat.
Mohol by si mi napisat kde najdem to nastavenie sifrovania ??
Mohol by si mi napisat kde najdem to nastavenie sifrovania ??
V nastavení konkrétjne sieťe , sieť nastavenia , wifi adaptér a tam máš siete . Skontroluj si DNS alebo sa pozri na tú prekážku čo ti píše .