tak trosku pozde ale predsa ..vsetko je asi tak ako byt ma
nefunkcny mikrofon pripojeny do PC
Re: nefunkcny mikrofon pripojeny do PC
fuha, diky moc za tie screeny dnes uz nestihnem zajtra to pozriem a dam vediet 
Išlo Ti to, ovládač si nedával. Ani ja som nikdy ovládač nedával, a nielen na mikrofon, ale ani na reproduktory...
Pokiaľ máš všetko na maximum a povolené, a neide to, a ide to na inom PC, tak je chyba v SW. Pokiaľ to neide ani na inom PC, tak je chyba v HW /mikrofon a redukcia a kábel/.
Pokiaľ máš všetko na maximum a povolené, a neide to, a ide to na inom PC, tak je chyba v SW. Pokiaľ to neide ani na inom PC, tak je chyba v HW /mikrofon a redukcia a kábel/.
ok to máš len party mixeru, ktoré budú zobrazené pri jeho otvorení. je treba ešte "vybrať" mikrofón
(posledný link).
(posledný link).
na inom pc som neskusal no skusim ...tie vsetky veci ktore na tom obrazku mam odfajknute sa nedaju nastavovat, myslim hlasitost ale vsetko je takmer na najvyssie ...hw je co sa tyka mikrofonu vpohode lebo co mam kombo tak tam ide a redukcia je tiez v poriadku ...fakt skusim este ten druhy pc a dam vediet ...ale skusanie nahravania som sa pocul v reprakoch a to hlasne no nikde inde uz nie
Lokkju : no ved to ze sa mi neda s hlasitostou hybat
Lokkju : no ved to ze sa mi neda s hlasitostou hybat
v správcovi zariadení nijaký výkričník?
nic take tam nevidim, kde presne by to malo byt?
pravé tlačidlo na Tento počítač > vlastnosti > hardware > správca zariadení
tam nevidim nijaky problem
tak skús do toho mic vstupu pripojiť gitaru.
edit - píšem blbosti. problém zrejme nemáš s mikrofónom.
pastni sem screen toho device managera
edit - píšem blbosti. problém zrejme nemáš s mikrofónom.
pastni sem screen toho device managera
Hmmm, ale treba to stíšiť, gitara je na daleko vyššej úrovni. Tento problém ma zaujíma a čakám na pointu, ku ktorej rad prispejem kedykoľvek.
nebude mu to nič platné, pretože mic vstup mu nepracuje, má zašedlý regulátor úrovne. asi tam má narvaný nesprávny driver (ak boli pri inštalácii vôbec použité originálne z CD k mboard) - čo je ale zase divné, že nemá varovanie v dev. mng.
s tou gitarou som to preplácol ja, a nechcel som to už zmazávať.
inak bežný snímač dáva tak okolo 200mV, čim by mic vstup prebudil, no rozhodne nepoškodil. aspoň by mal booster zadara, hehe.
s tou gitarou som to preplácol ja, a nechcel som to už zmazávať.
inak bežný snímač dáva tak okolo 200mV, čim by mic vstup prebudil, no rozhodne nepoškodil. aspoň by mal booster zadara, hehe.
Núkal som riešenie - odskúšanie na inom PC, a dosiaľ nič. 
ja mám tiež realtek audio built in, a dynamický mikrofón používam normálne.
Ide o to, aký.
shure sm58. ale v zásade to je jedno.
no jo. idem od vás. tak zajtra sa dozvieme ako to vyzerá v tom devmanageri.
no jo. idem od vás. tak zajtra sa dozvieme ako to vyzerá v tom devmanageri.
Ja som odskúšal viacero mikrofónov, a neišli všetky. A viem si s tým poradiť bez pomoci iných.
sory ze som este neskusil druhy komp ale teraz mam vela povinnosti v skole zajtra piatok tak sa tomu idem venovat ...podla mna je chyba niekde v ovladacoch alebo kde..aj ked ak sa nemylim mikrofon nema ovladace ...zajtra ked pridem domov vyskusam vsetko co sa da a dam vediet
Ovládače azda nie. Ozvi sa, kde bol problém, ozaj ma to zaujíma.
ten druhy pc skusim vecer teraz nie je doma
jokklo ty myslis screen ovladacieho panela? Lebo ak ano, tak tam nevidim nic takeho ...teda poskusal som vsetko vo sa da a co som vedel a nejde to ...vsetkemu viem aj menit hlasitost len nie tym veciam co su na poslednom pics co som pridal ..v HW nieje chyba ...skusal som mikrofon strcit do zadneho, aj predneho panela aj priamo do reproduktorov no nic sa nedialo ...trochu ma zavadza atale ten test nahravania zvuku cez mikrofon ...tam to islo ako ma...dam screeny aj toho?
toto som mal na mysli
http://obrazku.cz/obr694437_devmgr.jpg
(bohužiaľ, neviem sem vložiť obrázok priamo)
http://obrazku.cz/obr694437_devmgr.jpg
(bohužiaľ, neviem sem vložiť obrázok priamo)