Nehody, skusenosti a zazitky za volantom

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
JCM01
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Nehody, skusenosti a zazitky za volantom

Príspevok od používateľa JCM01 »

To sa mi zda uz celkom divne, PZP urcite nie a domova poistka? To tiez vobec nemusi mat...
// a vobec, na zaklade coho by sa to malo uhradzat z nejakej poistky? to vazne ma niekto v nejakej poistke klauzulu, ktora hovori o skodach sposobenych psom???
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Poistiť sa dá aj zadok...za psa je zodpovedný majiteľ, takže po všetkých stránkach budú brať na zodpovednosť jeho. OK, však ja sa len orientačne pýtam. Týpek strečkuje, tak to asi dáme cez havarijnú a nech spoluúčasť+rozdiel doplatí.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Na jednej strane ti jeho pes pre mozno jeho nepozornost znicil auto, na druhej strane si mu ty "znicil" psa. Chyba je na strane majitela psa, o tom niet pochyb, nakolko jedna znama mala rovnaky problem a aj ked to skoncilo cele na sud, sud ju uznal vinnou a platila okolo 800 eur naklady na opravu auta.

Ano, mas znicene auto, to je fakt. Ale ak by bolo na mne, tak by som sa zachoval ludsky a dal to cez havarijnu poistku s tym, nech zaplati spoluucast a podpisal s nim dohodu/zmluvu o tom, ze ak kvoli tejto nehode prides o bonus z vysia ti v najblizsom roku havarijnu poistku trebars o 100 eur kvoli tomu, ze si mal skodu na aute, tak nech ti to potom doplati. Myslim, ze je to fer pre oboch.
deszka3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa deszka3 »

Tak pridávam sem môjho brata ako čerstvo "znehodovaného". Včera večer bol u priateľky autom a cestou domov doňho odzadu narazilo auto. Môj brat dával prednosť autu z prava a schytal to dozadu. Keďže bol iba 100m od domu jeho priateľky, tak sa vrátil a nechal auto u nich, lebo jej otec má servis a povedal, že sa nato dnes pozrie. Piate dvere sú ževraj v prdeli, zadné sklo sa rozbilo. Brat vravel, že bol v šoku, políciu nezavolal, dokonca ani rodičom a ani mne, vodič ktorý nabúral doňho z miesta odišiel (ževraj to bolo nejaké SUV, na značku si nepamätá a ani na ŠPZ). Dnes sa idem pozrieť na auto v akom je stave, no aj tak neverím bratovi a myslím si, že to bolo úplne inak...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tu je jedna nehoda z ceskej dialnice, ale je to na Facebooku. Upozornujem, ze je to pre silne zaludky.

https://www.facebook.com/marian.paska.7 ... 435&type=1

//autoeditácia príspevku (16 Okt 2014, 11:56)
Krasne to napalil. Video je z Facebooku, staci pretocit na cas 00:50 :)

https://www.facebook.com/video.php?v=353457658162032
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

celkom (mal) gule takto naslepo vpalit niekam v dialnicnej rychlosti... holt, tazky zivot kaskadera
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Tak ak bol v aute sam, tak to mozno prezil, lebo vodicova cast to az tak neschytala.
V kazdom pripade, ked to prezil tento ktory zaspal na dialnici a v 150km/h ho otocili najprv stredove bariery, zvodidla ho otvorili ako konzervu a po 3 piruletach skoncil v poli (Btw je to Oktavia) tak to mozno dal aj ten na videu.
Prílohy
IMG_2533.JPG
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ono z tej fotky po rozstrihani az tak nevidiet, ale minimalne v horizontalnej rovine nevyzera byt priestor posadky nejak extra zmenseny...
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Môj dnešný zážitok:

Veru, nebolo mi všetko jedno...
Prílohy
2014-10-25 15.14.43.jpg
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ako relativne lahko sa da prevratit auto, jeden by neveril.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

nechapem ako sa da dostat takyto pretacavy smyk.... jedine ze by na tom bolo fatalne zle auto podvozkovo alebo vodic konal skratovo (pozeral do telefonu pred zakrutou a potom prudko brzdil alebo co...) nemate niekto google poziciu toho miesta fakt by ma zaujimalo ako sa niekto v miernej zakrute dokaze vykosit na strechu :nono:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Inak ta policia, to je vrchol drzosti
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

ta policia to je default :-D
fabo dik
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Jak tam bolo napisane neskor tak sa vratili... ja by som im nemal az tak za zle ked im nedoslo okamzite ze presli okolo novej nehody a otocili sa o par sto metrov dalej.
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

Pred zákrutou (cca na úrovni čiernej C2 v Google street view na Fabovom linku) bola mokrá cesta, možno to tiež trošku prispelo. Policajti sa pravdepodobne išli otočiť a potom zastali za mnou. Prvotne som si myslel, že sa na to vybodli a idú preč, dosť ma to vytočilo, ale po chvíľke sa vrátili. Vraveli, že už predtým keď šli za ním (za tým Leonom, čo to nevykryl), tak si vraveli, že akosi dosť rýchlo ide.
Ale tá Fabia, tak to je idiotizmus, okrem toho, že sa iniciatívne nepristavil, tak nezastal ani na to, že som ho o to prosil gestami... :?
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

mozno mal vodic fabie pod capicou
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Hegy napísal:nechapem ako sa da dostat takyto pretacavy smyk.... jedine ze by na tom bolo fatalne zle auto podvozkovo alebo vodic konal skratovo (pozeral do telefonu pred zakrutou a potom prudko brzdil alebo co...) nemate niekto google poziciu toho miesta fakt by ma zaujimalo ako sa niekto v miernej zakrute dokaze vykosit na strechu :nono:
Víkendový vodič + staré tvrdé gumy + < geometria , myslím, že najčastejšia príčina nezvládnutia zákruty pri nižšej rýchlosti. Alebo mu padla ciga medzi nohy :)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

http://www.tvnoviny.sk/domace/1776001_d ... policajtov
poslal si ci mame medzi sebou novinara? :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Mna to tiez hrozne vytaca, ta ludska debilita...net je plny videi nehod, a pri kazdom videu hresim jak pohan, ked vidim ako ludia obchadzaju rozbite auto, bez toho aby vobec vysli von. Samozrejme, keby oni boli zainteresovany v nehode, prosili by o pomoc...

Ja som chvala Bohu nemal nehodu. Ale mam stastie na velke vozidla, ktore ma vytlacaju z cesty, nechapem :D Raz ma kamion vytlacal z dvojprudovky, ze som to musel ztiahnut do protismeru, co bolo jedine stastie, ze v protismere nic neslo...a nedavno sa mi dost velky traktor s navesom tlacil cez ciaru ked som siel vedla neho, takze som musel suchnut kolesa o obrubnik. Klopem na drevo, ze som nezazil nic horsie.
Raz sice som bol pasazier, mama soferovala, sli sme po takej hlinenej ceste, bolo dost vela vymolov, tak sa im vyhybala, bolo ale mokro, pri manevri jej ztiahlo koleso do vymlejet kolajnice od nejakeho offroadu, a trafila trcjaci kmen stromu na strane pasaziera - zobralo jej spatak, ktory vrazilo do okna. Takze okno, cely bok, predne a zadne dvere a ten spatak...sklo som mal az za usami, nehovoriac o tom, ze aj po oprave je to sklo vo ventilacii auta...
Napísať odpoveď