Neide mi zvuk cez sluchadla
-
M4ND4R1NK4
Zablokovaný
Neide mi zvuk cez sluchadla
Prosim vas potrebujem pomoct s tym zapojim sluchadla do bedne skusal som spredu aj zo zadu a nic hraju iba repraky potom som vyskusal odpojit repraky a stale nic neviete nejak pomoct prosim.Strasne budem vdacny.DAKUJEM.
-
Fata! ChaoS
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Neide mi zvuk cez sluchadla
A už ti niekedy šlo?M4ND4R1NK4 napísal:Prosim vas potrebujem pomoct s tym zapojim sluchadla do bedne skusal som spredu aj zo zadu a nic hraju iba repraky potom som vyskusal odpojit repraky a stale nic neviete nejak pomoct prosim.Strasne budem vdacny.DAKUJEM.
Vieš čo sprav, vytiahni repráky a tie slúchadlá napchaj tam kde predtým boli repráky. Ak náhodou máš slúchadká z mikrofon tak dbaj nato aby si nedal náhodou mikrofón na miesto slúchadiel.
s najvacsou pravdepodobnostou nemas zapojeny predny audiopanel (alebo nie je zapojeny spravne).. mensia pravdepodobnost je ze nejdu sluchadla 
.. sprav nasledovne - pichni do predneho audiopanelu repro - ak idu tak su vadne sluchadla a zapojene to mas dobre.. ak nejdu ani repro, tak je chyba v zapojeni. Niektore skrine su dokonca robene tak, ze je tahany kablik s koncovkou 3.5mm jack a je nutne ho zapojit do zadneho panelu - nevyhoda je v tom, ze tak nemozes mat sucasne zapojene do PC Repro aj sluchadla.
.. sprav nasledovne - pichni do predneho audiopanelu repro - ak idu tak su vadne sluchadla a zapojene to mas dobre.. ak nejdu ani repro, tak je chyba v zapojeni. Niektore skrine su dokonca robene tak, ze je tahany kablik s koncovkou 3.5mm jack a je nutne ho zapojit do zadneho panelu - nevyhoda je v tom, ze tak nemozes mat sucasne zapojene do PC Repro aj sluchadla.