Nejaka cestovatelska alebo horolezecka hra?

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
aaaaaab
Novice
Novice

Nejaka cestovatelska alebo horolezecka hra?

Príspevok od používateľa aaaaaab »

Zdravim, rad by som zistil ci vobec existuje nejaka hra ktorej namet je predovsetkym cestovanie, najlepsie by bolo ak by to bola horolezecka tematika. Najlepsie nieco z pohladu prvej osoby, ale v podstate to je jedno. Niekedy davno som v jednom cisle Levelu videl nejaku hru myslim o zdolavani Everestu tak nieco podobne by bolo fajn. Ked su hry o smetiaroch, zeriavoch, a pod. tak preco by nemohlo byt aj horolezectvo? :) Vdaka
poi
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa poi »

kedysi mala firma ktora vyrabala diskety takuto hru ale to bolo tak v roku 93 :)) Uz si ani nespomeniem ako sa to volalo ale viem ze tam clovek lozil po skalach :))
aaaaaab
Novice
Novice

Príspevok od používateľa aaaaaab »

No vdaka ze si zalovil v spomienkach :) Ono nasiel som nejaku hru o horolezectve, konkretne tuto: http://www.sector.sk/hra/2482/everest.htm ale nevidel som ju na ziadnom e-shope ani nikde tak mi ostava asi len snivat o takejto hre :) Ono fajn by bolo ak by ta hra bola stylu napr. Pro cycling manager kde by clovek skor tabulkovym systemom nakupoval potrebny material, urcoval strategiu postupu, mal na starost financie a pod. a v hernej casti by boli nejake mini-hry napr. istenie, navazovanie lana, stavba stanu a na vrchole by sa premietlo nejake video o historii daneho kopca, najake zaujimavosti a bolo by. No ale niecoho takeho sa asi nikdy nedockam :)
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

strateny v europe
Necro
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Necro »

tomaxx_199 napísal:strateny v europe
cakal som kedy to niekto napise :D

inac 2aaaaab: a vadi ze si tu hru nevidel na ziadnom e-shope? co ti brani si ju stiahnut?
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Napísať odpoveď