Mam taky problem s internetom od telekomu VDSL, router ADB, ze na notebookoch co mame doma niekedy nejde. Hlavne ked zapnem rano notebook tak pripoji sa sice na wifi, ale net nejde. A nie len na jednom notebooku, ale na troch to robi. A to iste aj cez kabel. Zapnem notebook a nejde net. Musim odpajat, pripajat wifi/kabel a nejak naskoci. Ked uz naskoci tak ked je notebook vkuse cely den zapnuty tak ide net stale. A pritom na mobile mi stale ide. Co s tym moze byt ?
Ma niekto aspon tusenie co to moze sposobovat ? V notebook asi chyba nebude, ked to robi na troch. Cize videl by som to na router, lenze co s nim ?
Nejde internet ked zapnem notebook
Re: Nejde internet ked zapnem notebook
Zavolaj do Telekomu a spýtaj sa , či im na Tvoj smer nepadá linka. Budú sa očividne brániť ale keď ich poprosíš, že sú Vianoce a net chcete viacerí, možno budú ochotní s tým čosi robiť.
Apropo - hovoríš, že na mobile ide net neustále ? Ak áno, chyba bude zjavne úplne niekde inde a to zjavne v routeri, alebo niekde medzi klávesnicou a stoličkou
Apropo - hovoríš, že na mobile ide net neustále ? Ak áno, chyba bude zjavne úplne niekde inde a to zjavne v routeri, alebo niekde medzi klávesnicou a stoličkou
-
vladenko007
VIP
Ešte by som skúsil vypnúť na routri zabezpečenie a tak sa skúsil pripojiť.
Tento ADB som jednej známej nastavoval a jednom notebooku kde mala WIN XP sa nemohol pripojiť na net.
Po vypnutí zabezpečenia to šlo. Inak som mal problém dostať sa do routra pretože IP adresa uvedená v manuali nefunuje. Po znovu nastavení WLAN kde som dal nove meno siete (SSID) a zapnutí WPA-2 Personal a nastavení hesla sa notebook okamžite pripojil.
Tento ADB som jednej známej nastavoval a jednom notebooku kde mala WIN XP sa nemohol pripojiť na net.
Po vypnutí zabezpečenia to šlo. Inak som mal problém dostať sa do routra pretože IP adresa uvedená v manuali nefunuje. Po znovu nastavení WLAN kde som dal nove meno siete (SSID) a zapnutí WPA-2 Personal a nastavení hesla sa notebook okamžite pripojil.
no skusim to bez zabezpecenia. Dnes rano mi ani na mobile nesiel net. Musel som restartnut router a uz isiel.