nejde mi zvuk.pomôžte mi prosim

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
DJ.TIJST.WERWES
Amateur
Amateur

nejde mi zvuk.pomôžte mi prosim

Príspevok od používateľa DJ.TIJST.WERWES »

mam repro 5+1 sustavu . zvukovu kartu integrovanu na doske. lenze mi nejde zvuk a softwer nic nevykazuje , ziadnu chybu , nic.skusil som preinstalovat OS ale bez zmeny. mohol by mi niekto pomoct? nezabrali ani postupy z odbornej pomoci v OS. kde moze byt problem? dik za odpoved.
PAuLi3
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

ta zvukovka na doske ti podporuje 5.1 audio?
TOMOO
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TOMOO »

ak máš na doske zvukovku 5.1 tak potom už len stačí prehodiť na 5.1
z mikrofona ti pojde signal do reprakoch, potom tam kde maš normalne reparky tam ti pojde predene, a do odtatnych pichneš sufufer, central a dva zadne.
no a prepneš to tak v pravom dolnom rohu kde maš čas by mal byť taky modry repračik... nie obycajny na hlasitosť.
ak tam nieje tak ho najdeš v ovladacích paneloch tam sa dajú aj nastaviť zvukove efekty. Neviem presne ako to tam je, lebo ja už mam zvukovku a tu su už na to iné programi
DJ.TIJST.WERWES
Amateur
Amateur

Kód: Vybrať všetko

ta zvukovka na doske ti podporuje 5.1 audio?

ta zvukovka je klasika s 3 vyvodmi ale ovladacom a s navodom na pouzitie ku nej som to mohol napojit ako 5+1 zvukovku (jeden je norm. vyvod , druhy je namiesto mikrofonu a treti je namiesto sluchatiek.)....a do nedavna mi to slapalo......
DJ.TIJST.WERWES
Amateur
Amateur

ak máš na doske zvukovku 5.1 tak potom už len stačí prehodiť na 5.1
z mikrofona ti pojde signal do reprakoch, potom tam kde maš normalne reparky tam ti pojde predene, a do odtatnych pichneš sufufer, central a dva zadne.
no a prepneš to tak v pravom dolnom rohu kde maš čas by mal byť taky modry repračik... nie obycajny na hlasitosť.
ak tam nieje tak ho najdeš v ovladacích paneloch tam sa dajú aj nastaviť zvukove efekty. Neviem presne ako to tam je, lebo ja už mam zvukovku a tu su už na to iné programi

ja som skusal vsetky mozne nastavenia softweru ale ani jedno nezabralo , ani pod jednym nesiel zvuk. ja teraz len potrebujem vedet ze ak je pokazeny hardwer ci soft vykazuje nejaku chybovu spravu.......lebo mne absolutne nic nepise ze chyba taka alebo hentaka.......
TOMOO
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TOMOO »

pozri sa ešte do Biosu či ti vobec ide...
DJ.TIJST.WERWES
Amateur
Amateur

pozri sa ešte do Biosu či ti vobec ide...
som v biose nasiel o zvukovke len 2 zmienky a je aktivovana (automaticky)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

A si uz skusal ci ti ide vystup zo zvukovky?Mozno mas zly zosilnovac(neviem kam pustas vystup zo zvukovky,ale predpokladam,ze na nejaku sustavu 5.1) .Skus do zvukovky pichnut nejake sluchadla,ak mas prepnute na 5.1,tak by ti z kadej z tych troch zdierok mal ist nejaky vystup-zvuk.Alebo ak vytiahnes tie 3 jacky 3.15,tak ak ich chytis a das hlas na zosilnovaci,malo by to hucat...
Pista26
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Pista26 »

moze mi niekto pomoc najs driver na dosku P4S533-MX nejde mi zvuk potrebujem drajver a neviem moc poanglicky tk prosim pomozte mi to najst najlepsie by bolo najst cele cd od tej doski tak diki
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Pista26 napísal:moze mi niekto pomoc najs driver na dosku P4S533-MX nejde mi zvuk potrebujem drajver a neviem moc poanglicky tk prosim pomozte mi to najst najlepsie by bolo najst cele cd od tej doski tak diki
http://support.asus.com/download/downlo ... uage=en-us
nalavo mas search, tam daj P4S533-MX a v kategorii vyber Drivers, potom ti to vyhodi vsetko co potrebujes ;)
Ravenman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Ravenman »

ta asus stranka je tak na ku*vu , nasiel som ti priamo od Sisu ovladace a upol na rapidshare , tu je link
:arrow: http://rapidshare.com/files/18190435/a12112d.zip

Daj vediet aby som vedel ci to moje snazenie nevyslo na zmar
Napísať odpoveď