nejde nic stiahnut
nejde nic stiahnut
Zdravim. mam taky probem ze sa mi neda nic stiahnut.zacne nieco stahovat postupne ide rychlost dole az zastane na nule a napise nakoniec neznama chyba siete.skusal som rozne servery odkial som stahoval a takisto aj rozne prehliadace ale bezuspesne.kde moze byt problem ?
Re: nejde nic stiahnut
Problém môže byť v PC alebo u poskytovateľa Internetu. Ideálne by bolo vyskúšať iný počítač, či má podobný problém.. resp. vyskúšať tento počítač na inej sieti.
skusal som na ntb na mojej sieti robi to to iste. takze problem bude asi u poskytovatela...
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2015, 20:15)
tak u poskytovatela je vsetko v poriadku. problem moze byt mozno v routri. Neviete co by mohol byt problem ? nieco v nastaveni prehodit pripade vypnut
//autoeditácia príspevku (14 Máj 2015, 20:15)
tak u poskytovatela je vsetko v poriadku. problem moze byt mozno v routri. Neviete co by mohol byt problem ? nieco v nastaveni prehodit pripade vypnut
Ak nevieš, ktoré nastavenia presne by mohli byť problém, môžeš vyskúšať reset na továrenské nastavenia, väčšinou je na routroch rovno tlačidlo slúžiace na tento účel.
Upozorňujem však, že to vynuluje tiež všetky nastavenia, ktoré tam momentálne máš, to znamená, že budeš musieť znovu nakonfigurovať wifi a pod.
Upozorňujem však, že to vynuluje tiež všetky nastavenia, ktoré tam momentálne máš, to znamená, že budeš musieť znovu nakonfigurovať wifi a pod.
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
co sa nepripojis rovno kablom?mozno bude chyba v routri
tak uz sa to vyriesilo. nakoniec to bola chyba u poskytovatela aj ked sa vyhovaral na router. uz to ide ako ma
Hej ja mam najradsej ked sa poskytovatel vyhovara na router a chybu si sam neprizna aj ked je na vine on.
-
Daniel9911
Professional
nemám rád keď sa vyhovárajú na router, podobný problém som mal ale nie zo sťahovaním ale s pripojením routra do sieťe poskytovateľa stále sa vyhováral, že som zadával zle heslo a vidí router v sieti. Tak som kúpil nový router a zázrak pripojilo sa to na prvý pokus bez problémov.