nejde prihlasit na qip
Re: nejde prihlasit na qip
vravím, je* na qipko
neviem si pomoct ale mne sa ten dizajn nepaci
Poslednu dobu si vsimam tvoje prispevky a namiesto toho aby si niekomu poradil iba spamujes do fora....Rayiner napísal:vravím, je* na qipko
Tvoja rada na riesenie problemu je **b na to,???
San-Goku napis aky mas OS,takze stale ta hlaska vyskakuje co aj predtym alebo sa nieco zmenilo???
xpcko 32 bitove tusim.stale to hadze ked zadam zle heslo tak ma upozorni ale ked spravne napise len bug hlasku
Prechadzal si z qip 2005 na 2010 ??? Stiahol si obycajnu verziu bez ziadnych packov atd,??
Pripadne si stiahni novu instalacku,len opat po odinstalovany vsetko zmaz zo zlozky QIP
http://www.slunecnice.cz/sw/qip/
Pripadne si stiahni novu instalacku,len opat po odinstalovany vsetko zmaz zo zlozky QIP
Ujo Acer01, ked si to myslíš, ignoruj ma.
Son-Goku : ja si neviem pomôcť, ale QIP sa mi nepáči.
niečo podobné sa stalo môjmu kamarátovi.už neviem ako to vyriešil
Son-Goku : ja si neviem pomôcť, ale QIP sa mi nepáči.
niečo podobné sa stalo môjmu kamarátovi.už neviem ako to vyriešil
z 2005 na 2010 skusim este raz a tu instalacku samo ponuklo tak neviem ci to je bez packov atdAcer01 napísal:Prechadzal si z qip 2005 na 2010 ??? Stiahol si obycajnu verziu bez ziadnych packov atd,??
//autoeditácia príspevku (28 Dec 2010, 12:52)
robi to iste
Ten problem sa obcas stava ak prechadzas z 2005 na 2010,... treba vymazat existujuci profil a nanovo vyplnit novy....
Otvor commandera a chod na C/Users/Nazov PC/App data/Roaming/QIP a tam vymaz zlozku profiles...skryta zlozka
Ak otvoris znovu QIP mal by si tam mat prazdne polia kde zadas meno,heslo a malo by to ist,....
Otvor commandera a chod na C/Users/Nazov PC/App data/Roaming/QIP a tam vymaz zlozku profiles...skryta zlozka
Ak otvoris znovu QIP mal by si tam mat prazdne polia kde zadas meno,heslo a malo by to ist,....
commandera nemam a C/users tiez nie.
wooooow davas mi
Nepouzivas Total Commander,??
Tak si otvor prieskumnika win+E chod do /nastroje/zobrazenie/zafajkni Zobrazit skryte subory/kliknes na OK alebo potvrdit
Potom chod cez prieskumnika ako som pisal vyssie :
C/Users/App data/Roaming/QIP a tam vymaz zlozku profiles
Proste musis sa dostat do zlozky app data ... neviem presnu cestu pri XPcku
Nepouzivas Total Commander,??
Tak si otvor prieskumnika win+E chod do /nastroje/zobrazenie/zafajkni Zobrazit skryte subory/kliknes na OK alebo potvrdit
Potom chod cez prieskumnika ako som pisal vyssie :
C/Users/App data/Roaming/QIP a tam vymaz zlozku profiles
Proste musis sa dostat do zlozky app data ... neviem presnu cestu pri XPcku
bolo to C/documents and settings/user/apldata/qip/profiles a robi to iste.asi stiahnem staru isntalacku a budem na starom 2005
Tak to uz neviem kde moze byt problem...
tiez som robil uptade stiahol som verziu ako mas ty 4570 (ale predtym som uz mal 2010) a bez problemov vsetko ide,... (OS vista)
tak noc diki dal by som ti + ale mam ban tak nech ti da kamos za mna dajaky.hodim asi 2005 a bude pokoja
Ja to nerobim kvoli
kamosa neotravuj at nema problem 
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
ja mam 4444 verziu. skus stiahnut tuto, ak nenajdes napis SS...uvidis ci to rozchodis alebo nie...respektive skus infium, urcitu dobu som na tom fical