EDIT: za pomoc ktora povedie k vyrieseniu problemu ponukam financnu odmenu aspon 3-5€
Nejde spustit WIN po instalacii programu - FINANČNÁ ODMENA!
Nejde spustit WIN po instalacii programu - FINANČNÁ ODMENA!
Zdravim, po instalacii programu Partition Magic mi vypisal program niekolko errorov, dal som fix, zrazu blue screen a crash PC.. po restarte uz nechce ani za toho boha nabehnut, dokonca ani v nudzovom rezime
mam tam niekolko dolezitych veci ktore nemam zalohovane
da sa ten program nejak odstranit, alebo vratit v bode obnovy ? nikdy som to neskusal tak neviem ci mi to pojde.. o tie veci nemozem prist.. dakujem za akukolvek radu,
samozrejmost!

EDIT: za pomoc ktora povedie k vyrieseniu problemu ponukam financnu odmenu aspon 3-5€
Re: Nejde spustit WIN po instalacii programu - FINANČNÁ ODME
Windows mas aky ?
Windows 7 ultimate 32bit
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Daj sem error z BSOD aky ti pise. Staci to cislo 0x00xxxxx atd 
3uer ovsem moze clovek okaslat. Hlavne spolupracuj a vsetko sa da vyriesit. Aj ked nechapem, naco si instaloval partition magic. Aj si v nom nieco spravil?
Ak mas externy disk, odporucam si cez nejake live cd linuxu (ubuntu,mint atd) odzalohovat data pred opravou
3uer ovsem moze clovek okaslat. Hlavne spolupracuj a vsetko sa da vyriesit. Aj ked nechapem, naco si instaloval partition magic. Aj si v nom nieco spravil?
Ak mas externy disk, odporucam si cez nejake live cd linuxu (ubuntu,mint atd) odzalohovat data pred opravou
nenapisal som to spravne, mne ten BSOD vypisalo len raz, odvtedy je windows v slucke.. ked dam startup repair ktory mi ponuka, urobi diagnostiku a vypise tieto errory (priloha)
3€ je symbolicke, nemam problem dat aj viac..
potreboval som naformatovat USBcko, lebo som ho nevidel ze je pripojene, takisto aj program HP usb flash recovery alebo ako sa vola zblbol ked ho nasiel, tak som nasiel tento program ze mi pomoze.. po prvom spusteni vyhodil nejake errory po sebe, pri kazdom som dal FIX, co bola asi obrovska sprostost
potom zrazu ten BSOD a nekonecna slucka restartov, aj ked dam safe mod, nedostane sa zo slucky..
externy mam, ako to urobit? nerozumiem sa tomuto vobec..
ide mi len o jeden blby textovy dokument ktory ma par kb.. uz viem aka je zaloha dolezita
dakujem
3€ je symbolicke, nemam problem dat aj viac..
potreboval som naformatovat USBcko, lebo som ho nevidel ze je pripojene, takisto aj program HP usb flash recovery alebo ako sa vola zblbol ked ho nasiel, tak som nasiel tento program ze mi pomoze.. po prvom spusteni vyhodil nejake errory po sebe, pri kazdom som dal FIX, co bola asi obrovska sprostost
externy mam, ako to urobit? nerozumiem sa tomuto vobec..
ide mi len o jeden blby textovy dokument ktory ma par kb.. uz viem aka je zaloha dolezita
dakujem
staci ti napalit live cd linuxu na cd, usb, dostanes sa pomocou neho na disk a ten dokument si skopirujes do mobilu
kamos nech stiahne win7 aky mas, nech ti ho napali a pomocou neho sprav repair
kamos nech stiahne win7 aky mas, nech ti ho napali a pomocou neho sprav repair
-
Soviet
Darca
Ako prve skus napriklad toto:
http://social.technet.microsoft.com/For ... 68075d763e
"I managed to fix this problem...i tried all sorts of stuff like using the repair cd and installation cd, entering command prompts such as fixmbr, fixboot and sfc/scannow...none of that worked...i went in to my BIOS (only do if you are confident in doing so) and my IDE configuration was incorrect, it was set to AHCI when it should have been set to IDE, that process alone takes 5 mins max. so there's 5 hours of my life i wont get back!"
Ak nie, mas pristup na net z niecoo ineho, kde by si mohol stiahnut a napalit cd?
http://social.technet.microsoft.com/For ... 68075d763e
"I managed to fix this problem...i tried all sorts of stuff like using the repair cd and installation cd, entering command prompts such as fixmbr, fixboot and sfc/scannow...none of that worked...i went in to my BIOS (only do if you are confident in doing so) and my IDE configuration was incorrect, it was set to AHCI when it should have been set to IDE, that process alone takes 5 mins max. so there's 5 hours of my life i wont get back!"
Ak nie, mas pristup na net z niecoo ineho, kde by si mohol stiahnut a napalit cd?
teraz mi robi nejaky memory test, ked to dokonci tak to vyskusam v BIOSE. mam k dispozicii sestrin ntb takze nie je problem napalit CD.. vlastne CD doma nemam ale DVD.. ale ak by tak vybehnem kupit aj CD.. a win na DVD mam takze v tomto nie je problem
EDIT: neviem to najst v BIOSE, kde to nastavim prosim?
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2012, 15:36)
k tomuto som sa dostal cez Partition Manager, ktory je na CD s winom.. podla mojho nazoru to nevesti nic dobreho
je to naozaj stratene ? dakujem za odpoved
EDIT: neviem to najst v BIOSE, kde to nastavim prosim?
//autoeditácia príspevku (31 Aug 2012, 15:36)
k tomuto som sa dostal cez Partition Manager, ktory je na CD s winom.. podla mojho nazoru to nevesti nic dobreho
je to naozaj stratene ? dakujem za odpoved
Boot configuration --- fixmbr
navod
http://www.howtogeek.com/howto/32523/ho ... -problems/
dufam ze pomoze
navod
http://www.howtogeek.com/howto/32523/ho ... -problems/
dufam ze pomoze
vyskusal som podla navodu, bohuzial nepomohlo to
dik za snahu
-
Soviet
Darca
Stiahni teda z http://www.ubuntu.com/ image a napal ho na dvd/cd
Nabootoj potom na tom tvojom PC a odzalohuj si data na daky externy disk.
Daj vediet ci ti to ide. Je to najistejsie na preverenie ktore data ti pojdu a ci ti pojdu.
Ten BIOS zalezi dost od toho aku dosku maticnu mas v pc.
// sice ubuntu neoblubujem, ale pre teba to bude najistejsie
Nabootoj potom na tom tvojom PC a odzalohuj si data na daky externy disk.
Daj vediet ci ti to ide. Je to najistejsie na preverenie ktore data ti pojdu a ci ti pojdu.
Ten BIOS zalezi dost od toho aku dosku maticnu mas v pc.
// sice ubuntu neoblubujem, ale pre teba to bude najistejsie
Hell yeah mam to, podarilo sa mi to, uz sa to vsetko kopiruje na externy!
ty si kral, dakujem ti za pomoc, usetril si mi peknu kopku nervov.. poslal som ti SS