Nejde vypalit dvd stopu v ziadnom programe
Nejde vypalit dvd stopu v ziadnom programe
Caute stal sa mojmu znamenu taky problem, ktory neviem vyriesit. Chcem napalit dvd stopu, skusal som v Ashampoo, Dvd Fab, Nero a zakazdym sa stane to iste : stopu z dvd nacita, pri vypalovani vsak nespravi nic, nacita ciste dvd, a vysunie ho a vypise chybu. Myslel som ze by som odinstaloval ovladac dvd romky, ale nic sa nezmenilo. Skusal som aj vymenit dvd+r za dvd-r, ale ziadna zmena. Zaujimave je to, ze vo windowsackom napalovani to funguje bezproblemov. Dakujem za podnety
Re: Nejde vypalit dvd stopu v ziadnom programe
Je to nejaká konkrétna DVD stopa alebo Ti nejde vôbec nič napaľovať? Akú chybu vypíše? Skúsil si pohľadať a stiahnuť nový firmware k napaľovačke?
Re: Nejde vypalit dvd stopu v ziadnom programe
firmware som neskusal, konkretne dvd to nie je, proste hocijake dvd ked chcem vypalit ako obraz tak toto pise, v ashampoo akurat napisalo nejaka stredna chyba, ale nebol popisana blizsie, ked zacinalo vypalovat som pocul ako dvdcko nactava, ako dvdromka pracuje ale po chvili sa to stisi,vysunie dvd a napise chybu
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2013, 13:27)
taakze, nakoneic to nejde ani vo windowse, prise presne o aktualizacii firmwaru, ale tu neviem nikde najst, ide o napalovacku slimtype dvd A DS8A4S
Sata cdrom, v notebooku lenovo g565...
//autoeditácia príspevku (03 Mar 2013, 13:27)
taakze, nakoneic to nejde ani vo windowse, prise presne o aktualizacii firmwaru, ale tu neviem nikde najst, ide o napalovacku slimtype dvd A DS8A4S
Sata cdrom, v notebooku lenovo g565...