Nejde zapnut NB
Nejde zapnut NB
mam HP Pavilion dv5 s nainstalovanou Win7...naposledy co si pametam bola zapnuta defragmentacia disku (to bolo vcera vecer-neviem ci to suvysi s problemom) a dnes ked ho zapnem nahodi mi len uplny zaciatok ako startuje nb a v lavo dole mam AK STACIM ESC TAK SA DOSTANEM DO STARTUP MENU.Ale nejde nic stacit proste zostane zaseknuty a nic sa nedeje.Nevie niekto ako si mam pomoct?
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
hm no reset biosu na booku asi jedine ked by si rozobral a vybral baterku.. inak neviem lebo pokial dobre viem notebook nema ziadny jumper na reset biosu ani nic podobne.. takze jedine vybrat tu baterku a ta by sa mala nachadzat niekde pod kavsnicou takze proste cely book skoro rozobrat.. noo ale osobne si myslim ze reset biosu nepomoze.. asi najlepsie by bolo to dat na reklamaciu ak mas zaruku ak nie tak potom niekam do opravy..
kupil som to z vistou ale dal som si tam Win 7 nebude to problem z reklamaciou?Suffel napísal:hm no reset biosu na booku asi jedine ked by si rozobral a vybral baterku.. inak neviem lebo pokial dobre viem notebook nema ziadny jumper na reset biosu ani nic podobne.. takze jedine vybrat tu baterku a ta by sa mala nachadzat niekde pod kavsnicou takze proste cely book skoro rozobrat.. noo ale osobne si myslim ze reset biosu nepomoze.. asi najlepsie by bolo to dat na reklamaciu ak mas zaruku ak nie tak potom niekam do opravy..
-
ChallengerQo
Expert
to je jasne ale ja to zase do najblizsieho servisu nemam najkratsiu cestu ale nic sa neda robit zajtra cestujem....ChallengerQo napísal:ked ti nejde, nevies ho opravit a je v zaruke tak nie je co riesit
-
ChallengerQo
Expert