Nejde zvuk, evidovaný iba predný panel

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
dejwo1
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Nejde zvuk, evidovaný iba predný panel

Príspevok od používateľa dejwo1 »

Zdravím mam taký problém absolutne mi nejde zvuk. Minule som zapojil predny panel ktorý nefungoval a po reštartovaní PC nešiel už zvuk vôbec. Mam dosku ASUS MA78L/USB3 zvukovka realtek HD audio. Keď zapnem program od Zvukovky tak mi svieti iba predný panel a ten zadný je v tieni akoby uplne mrtvy. Skúšal som už všetko Preinštalovať windows aj bios aj zvukovku ale stále to isté aj som v biose ten predný panel vypol ale stále nič. Najprv mi písalo keď som si dal v ovladacom panely zvuk, že reproduktory su nezapojené čiže mrtvé. No časom sa mi to podarilo aby ukazovalo že su zapojené no z reprakov ide stále nejaky podivný zvuk a windows eviduje že ide zvuk ale ten zvuk nejde skúšal som tam zapnúť aj predný panel z inej dosky ale nešlo aj tak už fakt neviem čo s tým. A keď zapnem externú zvukovku do pci slotu tak nejde ani tá ako keby tam ten zvuk blokovalo niečo je možné že osm ten predný panel nejak zle zapol lebo každý z konektoru bol osobitne nebolo to v celku a na doske nieje žiaden náznak odpálenia ani ničoho

//autoeditácia príspevku (23 Apr 2012, 15:45)
Vypadá to asi nejako takto http://img715.imageshack.us/img715/2070/beznzvucy.png
strapaty
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Nejde zvuk, evidovaný iba predný panel

Príspevok od používateľa strapaty »

nabuduce posli len obrazok aktivneho okna, neni to moc vidiet....
ked das konfiguraciu co to spravi????
na NB byvaju funkcne klavesy na ovladanie zvuku (nemas tam nieco prepnute??),
Napísať odpoveď