Zdravím mam taký problém absolutne mi nejde zvuk. Minule som zapojil predny panel ktorý nefungoval a po reštartovaní PC nešiel už zvuk vôbec. Mam dosku ASUS MA78L/USB3 zvukovka realtek HD audio. Keď zapnem program od Zvukovky tak mi svieti iba predný panel a ten zadný je v tieni akoby uplne mrtvy. Skúšal som už všetko Preinštalovať windows aj bios aj zvukovku ale stále to isté aj som v biose ten predný panel vypol ale stále nič. Najprv mi písalo keď som si dal v ovladacom panely zvuk, že reproduktory su nezapojené čiže mrtvé. No časom sa mi to podarilo aby ukazovalo že su zapojené no z reprakov ide stále nejaky podivný zvuk a windows eviduje že ide zvuk ale ten zvuk nejde skúšal som tam zapnúť aj predný panel z inej dosky ale nešlo aj tak už fakt neviem čo s tým. A keď zapnem externú zvukovku do pci slotu tak nejde ani tá ako keby tam ten zvuk blokovalo niečo je možné že osm ten predný panel nejak zle zapol lebo každý z konektoru bol osobitne nebolo to v celku a na doske nieje žiaden náznak odpálenia ani ničoho
//autoeditácia príspevku (23 Apr 2012, 15:45)
Vypadá to asi nejako takto http://img715.imageshack.us/img715/2070/beznzvucy.png
Nejde zvuk, evidovaný iba predný panel
Re: Nejde zvuk, evidovaný iba predný panel
nabuduce posli len obrazok aktivneho okna, neni to moc vidiet....
ked das konfiguraciu co to spravi????
na NB byvaju funkcne klavesy na ovladanie zvuku (nemas tam nieco prepnute??),
ked das konfiguraciu co to spravi????
na NB byvaju funkcne klavesy na ovladanie zvuku (nemas tam nieco prepnute??),