Nejde zvuk na notebooku, cez jack ale ide

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Rocker_finck
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Nejde zvuk na notebooku, cez jack ale ide

Príspevok od používateľa Rocker_finck »

Cavte, stala sa mi taka blba vec, zrazu mi nejde zvuk zo zabudovanych reprakov na notebooku. Je to HP625 asi rok a pol stary.
Windows ukazuje ako by vsetko bolo v poriadku, ale zvuk proste nejde. Po pripojeni sluchadiel cez jack 3.5 tieto hraju v pohode. Ked vpravo dole zmenim z reprakov na sluchadla (tie niesu zapojene) a zmenim hlasitost sluchadiel tak na cca 2 sekundy repraky hraju ale potom zasa prestanu. Skusal som uz:

Zmenit predvolene zvukove zariadenie - neslo, moznost sa nedala vybrat.
Nainstalovat najnovsi ovladac - nepomohlo
Spustit obnovu systemu z casu kedy repraky fungovali - nepomohlo.

V IDT control panel sa zda, ze su sluchadla zapojene, aj ked niesu. Preto som skusil:
parkrat zasunut a vysunut sluchadla - bez uspechu.

Odinstaloval som teda ovladace (cez moznost vratit zmeny ovladacov), nahodilo mi "univerzalny" windows driver (microsoft audio), uz to ukazovalo ze sluchadla nie su pripojene, avsak zvuk stale nesiel
Nainstaloval som starsi ovladac na idt audio, taktiez bez uspechu, stale to iste - sluchadla idu, ked niesu zapojene a zmenim ich hlasitost prehravania tak zvuk ide na cca 2 sekundy.

Tiez som updatoval bios a skusal som rozne nastavenia v ovladacich paneloch ale vysledok stale ziadny. Jedine co ma napada je preinstalovat windows alebo ist vyreklamovat notebook. Preinstaluvavaniu by som sa chcel vyhnut, o reklamacii nehovoriac.

Viete mi niekto pomoct?
Napísať odpoveď