Nejde zvuk
Nejde zvuk
Daval som novu dosku pretoze stara je spalena, zohnal som Asus k8v-mx/s je tam zvukovka integrovana Realtek ALC655 Via AC 97. je naistalovana tak ako ma byt, v spravcovi zariadeni nemam ziadny zlty trojuholnik, ale nejde zvuk a ani mikrofon, vsetko je ok odskusane mikrofon aj repraky a cely system sa javy ako keby spravne fungoval vsade ukazuje ze zvuk ide len neni nic pocut(hlasitost je nadstavena na max.) skusal som preistalovat cely win XP sp2 + vsetky mozne ovladace(nemam original cd od dosky)stahoval som z aususu aj od realteku ale zvuk stale nikde, neviete co s tym moze byt?
-
vladenko007
VIP
Blby som neni takze viem kde mam presne dat jack kolik nerobim to prvy kratvladenko007 napísal:No no alebo ci nemas nahodou ten jack v druhej dierke mal by byt v zelenej.
//autoeditácia príspevku ( 10 Jul 2009, 22:59 )
Kde sa taketo nieco spusta este som o tom nepocul ze by som to musel pustit pri reinstalacii windowsu aby mi siel zvuk aj ked clovek sa stale uci. No skusal som nim hybat ale bez vysledku. zatial som tam dal pci zvukovku aby to aspon slo ale je mi to zahadou preco nejde.Doska by mala byt OK.jimmy_xp napísal:Sluzbu Windows Audio mas spustenu?
//som si vsimol ze si to preinstaloval tak neviem ci to bude tou sluzbou...Nebude nahodou jack na doske spatny? Ked tym hybes poriadne hore dole, nezacne to aspon sumiet?
nie spustat to po reinstalacii nemusis...zle som to precital, myslel som ze win uz mas nahodeny dlhsiu dobu...no je to zahada preco to nejde ale vyzera to na HW chybu,ale nemusi...kedze zapojis externu a ide v pohode, tak premyslam ci este v nastaveni BIOSu nahodou nieco nebude doje***
ked nie tak ja uz neviem 
//fiha dobra je tu cenzura napisem ze ->d o j e b a b r a n e<-a hned to vyhviezdickuje

//fiha dobra je tu cenzura napisem ze ->d o j e b a b r a n e<-a hned to vyhviezdickuje
No bohuzial v biose tiez nie je nic dobabrane este som sa chcel spytat ze na niektorych doskych sa musia nejake piny pospajat aby sla zvukovka normalne. ci to nemoze byt aj na tejto doske tak, pretoze to je kupovana pouzivana ale mala by byt OK.jimmy_xp napísal:nie spustat to po reinstalacii nemusis...zle som to precital, myslel som ze win uz mas nahodeny dlhsiu dobu...no je to zahada preco to nejde ale vyzera to na HW chybu,ale nemusi...kedze zapojis externu a ide v pohode, tak premyslam ci este v nastaveni BIOSu nahodou nieco nebude doje***ked nie tak ja uz neviem
//fiha dobra je tu cenzura napisem ze ->d o j e b a b r a n e<-a hned to vyhviezdickuje![]()
![]()