Takže potreboval by som poradiť nedávno som si kupil pamätovaťovú kartu (16gb Kingston) a nejdú mi naňej inštalovať app.
Keď dám zobraziť ukladací priestor vypíše mi to, že Pamäť telefónu 2gb, Interný ukladací priestor 3gb a Karta SD 16gb.(Pamäť telefónu je 5gb) Keď chcem prehodiť app na iný priestor ide iba prehodiť z pamäti telefónu na sd kartu ale sd kartu mi mobil číta ako Interný ukladací priestor. A neviem tak hodiť app na externú kartu. Pesničky a sťahovanie do nej mi na nej ide.
Za odpoveď vopred Ďakujem.
Mám Sony XPERIA Sola
Nejdú mi inštalovať app na sd kartu
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nejdú mi inštalovať app na sd kartu
musíš mať rootnutý android aby si mohol inštalovať na kartu
Nevieš mi prosímťa pomôcť ako to narootovat raz som to skúsil vypísalo že všetko prebehlo v poriadku ale nemal som ho stále narootovany.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
neviem ti poradiť
Ale viem, že táto téma bola na tomto (a aj iných) forach veľakrát rozoberaná, takže cez google istotne nájdeš desiatky návodov.
ak rootnes telefon, nic take ti vypisat nema, cize boh vie co si vlastne robil, najdi si navody na xda forach, najdes navod priamo na svoj typ telefonu, ak aj nie, tak na podobny model
ok dík
//autoeditácia príspevku (26 Dec 2012, 17:42)
Potrebujem ešte poradiť čítal som že keď urobím ten root môžem stratiť záruku. Ale jak to mam inak urobiť aby som neporušil záručné podmienky, poprípade nemôžu to urobiť v predajni?
//autoeditácia príspevku (26 Dec 2012, 17:42)
Potrebujem ešte poradiť čítal som že keď urobím ten root môžem stratiť záruku. Ale jak to mam inak urobiť aby som neporušil záručné podmienky, poprípade nemôžu to urobiť v predajni?
v predajni ti ho urcite nerootnu 
rootnuty telefon sa da unrootnut,takze nemaj strach
rootnuty telefon sa da unrootnut,takze nemaj strach