zapol som notebook a napisalo mi ze si mam legalizovat windows atd.... po restartovani sa nedeje nic ani sa mi len nenacital windows proste cierna obrazovka... nejde mi zapnut ani bios nic .... potom som isiel na druhy pc kde mam tiez nelegalny windows
Nelegalny windows
-
thomasko89
Amateur
Nelegalny windows
prepacte ze vytvaram novu temu ktora tu uz mozno je ...
zapol som notebook a napisalo mi ze si mam legalizovat windows atd.... po restartovani sa nedeje nic ani sa mi len nenacital windows proste cierna obrazovka... nejde mi zapnut ani bios nic .... potom som isiel na druhy pc kde mam tiez nelegalny windows
.... tam mi nenapisalo nic... len po asi 5. minutach sa mi restartoval sam pc a to iste co s notebookom... proste ked zapnem pc tak monitor je ako vypnuty.... na monitore mi ukazuje svetielko ci je signal k PC alebo nieje a mam tam ze neje.... chcel by som poradit ako zapnut windows v safe mode alebo aspon zapnut bios ... dakujem vopred
Re: Nelegalny windows
kvoli tomu, ze mas nelegalny system, ti zhoreli 2 pocitace, tak ti treba!
-
thomasko89
Amateur
ale 5 rokov som nemusel platit ani cent 
tak za usetrene € si mozes kupit nove 
-
thomasko89
Amateur
a nie je to nejak protizakonne ze mi teraz dosrali do celeho PC? ja viem ze aj nelegalny windows je na nezakonne ale maju na to pravo takto to riesit???
nuž, je to ich sw, ktory si si nezakonne stiahol a nezakonne ho užíval .. hm povedal by som že majú
// btw nemal si nahodou povolene automaticke aktualizacie?
// btw aj keby to nezakonne bolo, to chceš udať Microsoft?
// btw nemal si nahodou povolene automaticke aktualizacie?
// btw aj keby to nezakonne bolo, to chceš udať Microsoft?
-
thomasko89
Amateur
ano mal a teraz to asi lutujem 
// btw ale tak k teme uz sa to neda ani preinstalovat? alebo inokedy som mohol zadat serial ked mi zistili ze mam nacierno... a teraz neubehol ani 1 den a uz mam ciernu obrazovku
// btw ale tak k teme uz sa to neda ani preinstalovat? alebo inokedy som mohol zadat serial ked mi zistili ze mam nacierno... a teraz neubehol ani 1 den a uz mam ciernu obrazovku
to je kvoli tym najnovsim aktualizaciam, tie predtym pocitac pokazit nevedeli
Vidím to jedine na poskúšanie tvojich komponentov v inom PC, prípadne iné komponenty v tvojom PC, aby si zistil čo odišlo. Prípadne skús batériou na doske resetnúť BIOS.
Okrem toho "niekedy" je pojem. Aj MS pomaly prichádza nato, ako sa lepšie chrániť proti cracknutým a podobným verziam.
Okrem toho "niekedy" je pojem. Aj MS pomaly prichádza nato, ako sa lepšie chrániť proti cracknutým a podobným verziam.
-
thomasko89
Amateur
tak monitor funguje... radcej ich dam do nejakeho servisu ako keby som mal do toho pobabrat este viac
dakujem za rady