Nemá o mňa záujem no aj tak otravuje.
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nemá o mňa záujem no aj tak otravuje.
Zdravím, pred nedávnom som spoznal dievča (ja 22, ona 21) a celkom sa mi zapáčila a aj so mnou trávila trochu času. Potom nastal taký problém, že sme si trochu vypili, ja som jej vtedy povedal, že som do nej zalúbený, ona zasa chcela ísť do hotela, ale ja som nechcel, tak sa na mňa vtedy urazila a šla domov (treba to brať s rezervou ona bol dosť opitá, ja som bol skôr len posilnený). Potom neskôr mi povedala, že vzťah z toho nemôže byť, pretože ona by mi ubližovala. Tak som si povedal že sa s ňou prestanem baviť a uvidíme čo to spraví (na niektorých to funguje, že zistia čo stratili, až keď to stratia). Tak mi začala trochu vypisovať, ale všetko som ignoroval, boli to všetko také reči, že prečo sa s ňou nebavím a podobne. Až po nejakej dobe napísala že jej to ubližuje a preto ma vymaže... Môže byť kamarátske puto tak silné že ju to nútilo mi písať, aj keď som jej neodpisoval ? Alebo je možné, že cítila niečo viac ? Poznali sme sa tak týždeň...
Ale čo sa týka mňa, ak by sa niekto zaujímal, ako som sa mohol tak rýchlo zalúbiť, tak pridám jeden citát:
Veľká láska sa rodí z malého poznania.
Chesterton
Ale čo sa týka mňa, ak by sa niekto zaujímal, ako som sa mohol tak rýchlo zalúbiť, tak pridám jeden citát:
Veľká láska sa rodí z malého poznania.
Chesterton
-
lollo
Professional
Re: Nemá o mňa záujem no aj tak otravuje.
ja osobne si to myslim ze je to mozne, aj napriek tomu ze si jej neodpisoval by chcela byt s tebou, to mi cisto pripomina moju verziu len z druhej strany taktiez som pisal a chcel a nic z toho, avsak ak chce ona tak by sa to dalo skusit ak by si mozno povolil, ten hotel bol hlupy napad ale skor by som s nou isiel aby pretriezvela a pochodil s nou po meste a snazil sa debatu na temu hotel odklonit alebo nieco podobne...
inac som zvedavy ako si sa ty potom zachoval
inac som zvedavy ako si sa ty potom zachoval
vidis, ja som presne toto skusil na jednu holku a neozvala sa uz... cez spolocnu znamu akurat viem ze ju to strasne mrzi a nevie co s tym spravit... ale aby sa ozvala a nieco s nami robila to nie... ach, zeny 
-
Bushido
Medium Professional
No spočiatku som s tým súhlasil, aby sme išli do hotela, lebo som mal pocit, že ako bol opitá bola schopná ísť aj niekam na záchod kvôli sexu, tak som ju chcel zobrať na hotel, sám neviem či by som tam s ňou niečo mal, ale môj zámer bol uložiť ju a prečkať do rána... problém bol, že v hoteli bolo plno, potom aj v druhom bolo plno... Tak som vedel, že má takú možnosť že zavolá svojej mame a tá pre ňu dôjde a odvezie ju domov, tak som jej to povedal aby jej zavolala. Ona mi vtedy blbá povedala, že keď s ňou nepôjdem do hotela, tak sa so mnou už nebude baviť a ja som s tým pre jej dobro súhlasil. Od tej chvíle sa v ten večer prestala so mnou baviť a vôbec sa so mnou už nerozprávala. Tak ako čakala na mamu tak som ju tam nechal, pretože mi to prišlo vrcholne nevhodné, aby ma prvý krát videla jej mama pripitého a ešte aj pohádaného s jej dcérou. To mi ešte potom chvílu vyčítala, že prečo som ju tam nechal. Ešte ako ma zmazala tak mi napísala, že keď sa budem chcieť rozprávať, tak nech jej napíšem, k čomu dodala, že ak bude neskoro tak možno sa ani ona už so mnou nebude rozprávať (čím mi asi chcela naznačiť, aby som sa ozval čím skôr, ja neviem...). Problém je v tom, že to dievča sa mi naozaj páči a asi by som bol zo začiatku bez seba keby ideme niekam spolu von ako kamaráti a flirtovala by s inými chalanmi. Ale stále tomu dávam takú malú šancu... Tak neviem ako to inak riešiť, než čakať, kým spraví nejaký krok ona...
-
lollo
Professional
hmm skus sa ozvat, uvidis ako sa zachova mozno sa potesi...nespominaj to co bolo ale ze rad by si ju zobral von ze mas volny cas aleby aby ste sa dohodli niekam si vyjst
ci kino,divadlo alebo sa poriadne najest
mekac kfc burger king nenasilne a uvidis po prvej odpovedi ci to ma alebo nema cenu
))) ale zase nemusi to vyjst ber tak ze som uz dlho sam
cize ja by som bral asi vsetko 
ee... ked sa neozvat tak sa neozvat... potom bude vyzerat ako ten co nedokaze ani dodrzat svoje slovo... a zeby to prave zenam imponovalo neviem...
-
lollo
Professional
Maki napísal:ee... ked sa neozvat tak sa neozvat... potom bude vyzerat ako ten co nedokaze ani dodrzat svoje slovo... a zeby to prave zenam imponovalo neviem...
si myslim ze to je tazko povedat ze ci ju to nejako trtkne alebo nie a co ked ? stale to je 50:50
-
manager666
Star
Ja by som v tom záujme formou písania nehľadal priveľa. Skôr by som v tom videl to, že ženy neznesú, keď ich chlap odmietne. Takže, keď jej začneš vypisovať, tak získa, čo chce, tj tvoj záujem a tým dosiahne, čo chcela a jej záujem zrazu opadne. Avšak je tu i šanca, že sa mýlim...
-
Bushido
Medium Professional
Hej možno naozaj len nevie zniesť, že niesom od nej závislý... Nevadí budú ďalšie 
//autoeditácia príspevku (09 Jan 2011, 8:53)
Kokos dnes ráno mi zavolala s clearu, že sa chce len tak porozprávať, Tak sme sa polhodinu rozprávali o nezmyselných blbostiach. Potom mi začala zasa vyčítať, prečo som jej neodpisoval, tak som bol trochu hnusný, že čo si o sebe myslí, že budem skákať tak ako ona chce a že prečo mi vyvoláva, tak sa nahnevala a zrušila ma... Nechápem či sú to fakt, len nejaké maniére a že je nasratá z toho že jej neodpisujem, alebo jej chýbam...
Kokos dnes ráno mi zavolala s clearu, že sa chce len tak porozprávať, Tak sme sa polhodinu rozprávali o nezmyselných blbostiach. Potom mi začala zasa vyčítať, prečo som jej neodpisoval, tak som bol trochu hnusný, že čo si o sebe myslí, že budem skákať tak ako ona chce a že prečo mi vyvoláva, tak sa nahnevala a zrušila ma... Nechápem či sú to fakt, len nejaké maniére a že je nasratá z toho že jej neodpisujem, alebo jej chýbam...
Veľmi zlý štart na to, aby z toho mohlo vzniknúť niečo kvalitné a trváce.
Súhlasím s niektorými názormi, že slečna sa teraz cíti veľmi urazene, že si ju odmietol - nedosiahla, čo chcela. Myslím, že jej vadí, že si to bol ty, čo povedal nie a nie ona. Preto sa u teba snaží vyvolať opätovný záujem (aj tou tzv. nenútenou konverzáciou; keď to nimi nejde, tak nastupujú výčitky, aby si sa aj ty cítil zle), aby si ju pozval von a mohla ťa "zahanbiť" ona tým, že s tebou odmietne mať niečo viac alebo na dohodnuté stretnutie vôbec nepríde. Vidím v tom jednoduchý príklad situácie, kedy sa niekto necíti byť víťazom, ktorý o všetkom rozhoduje, ale veľmi ním chce byť a preto sa to celé snaží zvrátiť vo svoj prospech.
Apropo, myslím, že to, že mi niekto chýba, sa určite neprejavuje tým, aby som si ho zmazal z mobilu, potom volal z utajeného čísla, nesnažil sa vzniknutý konflikt vydiskutovať, ale bavil sa o počasí a potom nesebakriticky vyčítal chyby druhej strane...
Apropo, myslím, že to, že mi niekto chýba, sa určite neprejavuje tým, aby som si ho zmazal z mobilu, potom volal z utajeného čísla, nesnažil sa vzniknutý konflikt vydiskutovať, ale bavil sa o počasí a potom nesebakriticky vyčítal chyby druhej strane...
-
lollo
Professional
Bushido napísal:Hej možno naozaj len nevie zniesť, že niesom od nej závislý... Nevadí budú ďalšie
hmm mozno aj prehnana reakcia mal si zacat inac nemal si sa na nu vybliakat ale povedat jej ze take nemas rad a nepaci sa ti to na nej ,ze ta chce dirigovat,v tom by mozno prestala a snazila sa ta nejako zaujat, btw to je az taka krepa aby ta zavolala niekam von?
Bushido
mal si ist s nou na ten hotel. Zeny sa to dost dotkne, ked da jasne najavo ze ma zaujem o intimne hratky a chlap namiesto toho aby bol stastny a vsetko potrebne co najskor zariadil aby sa mohlo ist na vec, tak da najavo nezaujem..
mal si ist s nou na ten hotel. Zeny sa to dost dotkne, ked da jasne najavo ze ma zaujem o intimne hratky a chlap namiesto toho aby bol stastny a vsetko potrebne co najskor zariadil aby sa mohlo ist na vec, tak da najavo nezaujem..
-
Bushido
Medium Professional
Čo ja viem, zrejme ešte niesom v tom období, keď potrebujem trt*ať každú čo prejaví záujem, chcel som z toho radšej niečo viac a bál som sa že keď sa spolu vyspíme, tak ma to celé bude ešte viac srať, keď mi nakoniec povie, že o mňa nemá záujem.gogo956 napísal:Bushido
Dobre si spravil, určite nemáš dôvod banovať. Mal si vtedy dobrý úmysel a vyššie priority, kto mal vedieť, že sa to takto poj*bka?
-
Linkman
Darca
Tiež si myslím, že si dobré spravil, že si s ňou nič nemal v hoteli
Vyhol si sa potencionálne väčším problémom ktoré by mohli vzniknúť...
niektoré to skúšajú hlavne preto, či by si zneužil takúto situáciu
a niektore by to možno aj chceli ale to ťažko posúdiť v takom stave akom bola
niektoré to skúšajú hlavne preto, či by si zneužil takúto situáciu
a niektore by to možno aj chceli ale to ťažko posúdiť v takom stave akom bola
-
Bushido
Medium Professional
A zasa sa to opakuje... zasa si ma snaží pridať na FB... Neviem čo s ňou mam robiť...
-
lollo
Professional
Bushido napísal:A zasa sa to opakuje... zasa si ma snaží pridať na FB... Neviem čo s ňou mam robiť...
vadi ti ? resp ignorujes ju lebo ju nechces spoznat alebo kvoli niecomu inemu? skus s nou normalne pokecat a mat ju ako kamaratku alebo to nechces?
-
Bushido
Medium Professional
Ja ani neviem... sere ma že o mňa nemá záujem, ale týmto jej správaním si občas začnem nahovárať opak...
Vyjadrím sa už len k tomu ako sa to vyvinulo. Podľa mňa dáva najavo, že má záujem len to nevie povedať nejako priamo a skúša to spôsobom náznakov. Niesom odborník žien ani ľudských pováh, ale aj tak si myslím, že po týždni známosti dievča nevyvoláva ani nevypisuje aby navarila nejaké kamarátstvo. Taktiež argument "vzťah z toho nemôže byť, pretože ona by mi ubližovala" mi príde narýchlo vymyslený a obranný
.
Ak ti nijako extra neublížila mal by si jej dať šancu a najlepšie jej do očí povedať, že tebe ide iba o vzťah a o kamarátstvo nestojíš (samozrejme hodne to obaliť aby to znelo krásne a ona z toho vyšla ako jediná princezná za siedmimy horami
) a ak tomu nechce dať anilen šancu tak jej pekne poďakuješ za stretnutie, šarmantne jej pobozkáš ruku, nasadneš na koňa a elegantne odcválaš do lesa
)
Ak ti nijako extra neublížila mal by si jej dať šancu a najlepšie jej do očí povedať, že tebe ide iba o vzťah a o kamarátstvo nestojíš (samozrejme hodne to obaliť aby to znelo krásne a ona z toho vyšla ako jediná princezná za siedmimy horami
-
Bushido
Medium Professional
To znie celkom rozumne...
Tak nejak by som to mohol skúsiť, ak bude chcieť ísť von...