Chyba moze byt v bud v skrytom SSID alebo v zlom nastaveni kryptovania siete, mam pocit ze XPcko nema korektne pripojenie ked mas nastavene WPA/WPA2 naraz. Ale takato chyba ma fakt zarazilaFABi2 napísal:Nakoniec bola „neznáma“ chyba v routry... Mal som po ruke ešte jeden router tak že ho zapojím a vyskúšam či náááhodoou nenájde jeho sieť a našlo. V routry neviem kde bola chyba, doteraz to šlo. A aj na iných kartách mi to išlo. Takže pomohol tvrdý reset na routry a ide to tak ako má... Ale aj tak by ma to zaujímalo prečo to zrazu nešlo keď s routrom som nerobil nič takmer pol roka.
Nemôžete udeľovať karmu, pretože Vám to administrátor zakáza
Blackburn > Wi-Fi sieť bola dokonale nastavená (presne tak ako je teraz). Len neviem z akého dôvodu to zblblo... A prečo konkrétne na mojej notebookovskej karte a ostatné zriadenia v sieti mi išli korektne.
BTW: Sieť som mal bez šifrovania, takže problém so šifrovaním som určite nemal:) A SSID bolo zobrazované.
BTW: Sieť som mal bez šifrovania, takže problém so šifrovaním som určite nemal:) A SSID bolo zobrazované.
filtrovanie mac adresy? taktiez nie...?FABi2 napísal:Blackburn > Wi-Fi sieť bola dokonale nastavená (presne tak ako je teraz). Len neviem z akého dôvodu to zblblo... A prečo konkrétne na mojej notebookovskej karte a ostatné zriadenia v sieti mi išli korektne.
Tak prepac, snazil som sa len pomoct, uz som ticho.FABi2 napísal:Blackburn > Nie som lama. Nie, nemal som nič a keby som mal tak si to postupne vypínam aby som prišiel na to kde je chyba. Bohužiaľ nie som jeden s tých, čo nevie ani ako sa dostať do routra... Takže stačilo takýmto otázkam, dokonca nezmysleným.