nemozem sa dostat do biosu- nespusti klavesnicu
-
tomasso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
nemozem sa dostat do biosu- nespusti klavesnicu
chcem ist nabootovat windows, no klavesnica sa mi spusti az dost neskoro, tak sa nemozem dostat do biosu..neviete ako to mozem urobit?
-
Hulkm
Professional
Re: nemozem sa dostat do biosu- nespusti klavesnicu
to je volaka blbost. ak sa ti nespusti(neni detekovana) na zaciatku tak by sa ti nemal pustit ani komptomasso napísal:chcem ist nabootovat windows, no klavesnica sa mi spusti az dost neskoro, tak sa nemozem dostat do biosu..neviete ako to mozem urobit?
.......v skole sme sa babrali s takou sumkou ktora stale vypisovala ze nema klavesnicu a nakoniec to bolo v prehodenom PS2 porte na doske
-
Hulkm
Professional
to je volaka blbost. ak sa ti nespusti(neni detekovana) na zaciatku tak by sa ti nemal pustit ani komptomasso napísal:chcem ist nabootovat windows, no klavesnica sa mi spusti az dost neskoro, tak sa nemozem dostat do biosu..neviete ako to mozem urobit?
.......v skole sme sa babrali s takou sumkou ktora stale vypisovala ze nema klavesnicu a nakoniec to bolo v prehodenom PS2 porte na doske
Default je to nastavene asi vo vacsine biosov, ale da sa to bez akychkolvek problemov prestavit. Treba pozriet manual k doske, urcite to ma ale kazda doska, resp. bios.Hulkm napísal:to je volaka blbost. ak sa ti nespusti(neni detekovana) na zaciatku tak by sa ti nemal pustit ani komp.
takze zapni si USB KEYBOARD SUPPORT (tak nejak sa to vola, tiez som to potreboval raz kvoli tomu) a zapni si aj USB LEGACY SUPPORT, vsetko v BIOSE. Ale nato aby si to zapol budes potrebovat PS2 klavesnicutomasso napísal:ano, je to USB
//Mr.Henky to bravurne vyriesil