//t0m4s3 - nazov temy upraveny a tema presunuta do pomoc
Nemozem sa dostat do zlozky dokumenty
Nemozem sa dostat do zlozky dokumenty
Nejde mi hard disk (nejaka chyba XP) tak som sa rozhodol ze ho zapojim u kamaráta. Nemôzem sa vsak dostat v mojich dokumentoch do zložky administrátor. Mam tam vsetky dokumenty ktore chcem zalohovat. Proste mi ukaze pristup odopreny. Neda sa to nejako obísť? uz dopredu dakujem. 
Re: hdd
ja som to obisiel tak ze som nabootoval bootovatelny windows z cd a vtedy som mal aj zaheslovane dokumenty spristupnene (aj bez heslapropan napísal:Nejde mi hard disk (nejaka chyba XP) tak som sa rozhodol ze ho zapojim u kamaráta. Nemôzem sa vsak dostat v mojich dokumentoch do zložky administrátor. Mam tam vsetky dokumenty ktore chcem zalohovat. Proste mi ukaze pristup odopreny. Neda sa to nejako obísť? uz dopredu dakujem.
Mas viacej moznosti, napriklad pouzit tento navod: http://www.hojko.com/post636368.html#636368 a ak nepojde, tak vojst do auditovania systemu a povolit to tam. Druha moznost je napriklad cez Partition Magic konvertnut jednotku na system FAT32 a tym to urcite spravis. Co ti je jednoduchsie, to si sprav.