Nemozem sa dostat do zlozky dokumenty

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
propan
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nemozem sa dostat do zlozky dokumenty

Príspevok od používateľa propan »

Nejde mi hard disk (nejaka chyba XP) tak som sa rozhodol ze ho zapojim u kamaráta. Nemôzem sa vsak dostat v mojich dokumentoch do zložky administrátor. Mam tam vsetky dokumenty ktore chcem zalohovat. Proste mi ukaze pristup odopreny. Neda sa to nejako obísť? uz dopredu dakujem. :(

//t0m4s3 - nazov temy upraveny a tema presunuta do pomoc
vindy
Light Star
Light Star

Re: hdd

Príspevok od používateľa vindy »

propan napísal:Nejde mi hard disk (nejaka chyba XP) tak som sa rozhodol ze ho zapojim u kamaráta. Nemôzem sa vsak dostat v mojich dokumentoch do zložky administrátor. Mam tam vsetky dokumenty ktore chcem zalohovat. Proste mi ukaze pristup odopreny. Neda sa to nejako obísť? uz dopredu dakujem. :(
ja som to obisiel tak ze som nabootoval bootovatelny windows z cd a vtedy som mal aj zaheslovane dokumenty spristupnene (aj bez hesla :shock: ) alebo bootovatelnym linuxom by si to tiez obisiel
test
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa test »

Mas viacej moznosti, napriklad pouzit tento navod: http://www.hojko.com/post636368.html#636368 a ak nepojde, tak vojst do auditovania systemu a povolit to tam. Druha moznost je napriklad cez Partition Magic konvertnut jednotku na system FAT32 a tym to urcite spravis. Co ti je jednoduchsie, to si sprav.
Napísať odpoveď