Nenacita DVD na NB

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
tacosi
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Nenacita DVD na NB

Príspevok od používateľa tacosi »

Zdravim.Mam notebook Asus F5SL a problem je v tom,ze mi nechce nacitat original DVD hry.Original DVD,ako su napriklad filmy,alebo napalene,,aj cdcka mi idu vsetky..
Jedna hra mi predcasom sla,ale teraz ju nedokaze nacitat.Vcera sa kupila ina nova hra,a tiez nejde nacitat.Dodavam,ze v stolnom PC tie hry idu.

Nestretol sa niekto z tymto problemom,popripade nevie niekto,v com by mohla byt chyba ?

Za rady vopred dik
BlackRa1n
Star
Star

Príspevok od používateľa BlackRa1n »

skus asi ine drivery alebo asi zly firmware alebo na zaver mas zle nastaveny region na mechaniku ja by som ti postol screen ale nie som doma nic viac ma nenapada ked si hovoril ze inde to ide este reinstall os
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

ako dlho ho už máš alebo v akom prostredí ho mávaš ? už môžeš mať zanesenú mechaniku prachom alebo čo ... hlavne ak to nechávaš po nociach občas otvorenú tú mechaniku ...
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

Region prestavovany ani nebol,,Je v prasnom prostredi(Cyprus tam je dost prasne prostredie),ale laser som cistil,,no robi to iba pri tych hrach :( dodavam,ze jedna z tych hier sla,ale teraz uz nejde. A co sa tyka Firmwaru a driveru pre mechaniku,tak tie neviem najst.

//autoeditácia príspevku ( 12 Aug 2009, 10:51 )
Takze vyskusal som dat DVD do mechaniky a tak zapnut notebook,a ide to,ale ked ho znova vyberiem a vlozim naspet,tak zasa nejde,takze to vyzera na nieco,alebo nejaku aplikaciu,co to dvd blokuje...No virus nemam ziadny
Napísať odpoveď