Zdravim.Mam notebook Asus F5SL a problem je v tom,ze mi nechce nacitat original DVD hry.Original DVD,ako su napriklad filmy,alebo napalene,,aj cdcka mi idu vsetky..
Jedna hra mi predcasom sla,ale teraz ju nedokaze nacitat.Vcera sa kupila ina nova hra,a tiez nejde nacitat.Dodavam,ze v stolnom PC tie hry idu.
Nestretol sa niekto z tymto problemom,popripade nevie niekto,v com by mohla byt chyba ?
Za rady vopred dik
Nenacita DVD na NB
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Region prestavovany ani nebol,,Je v prasnom prostredi(Cyprus tam je dost prasne prostredie),ale laser som cistil,,no robi to iba pri tych hrach
dodavam,ze jedna z tych hier sla,ale teraz uz nejde. A co sa tyka Firmwaru a driveru pre mechaniku,tak tie neviem najst.
//autoeditácia príspevku ( 12 Aug 2009, 10:51 )
Takze vyskusal som dat DVD do mechaniky a tak zapnut notebook,a ide to,ale ked ho znova vyberiem a vlozim naspet,tak zasa nejde,takze to vyzera na nieco,alebo nejaku aplikaciu,co to dvd blokuje...No virus nemam ziadny
//autoeditácia príspevku ( 12 Aug 2009, 10:51 )
Takze vyskusal som dat DVD do mechaniky a tak zapnut notebook,a ide to,ale ked ho znova vyberiem a vlozim naspet,tak zasa nejde,takze to vyzera na nieco,alebo nejaku aplikaciu,co to dvd blokuje...No virus nemam ziadny