Nenacitanie profilu pri spusteni PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Blade.m
Medium Star
Medium Star

Nenacitanie profilu pri spusteni PC

Príspevok od používateľa Blade.m »

Cau, mam problem pri spustani Windowsu, stalo sa mi to uz asi treti krat. Ked sa mi to stalo pred, tak som to riesil reinstalovanim Windowsu, ale nechce sa mi to stale reinstalovavat... Jedna sa o problem takyto: ked mi nabehne obrazovka Vitajte, tak pocas toho mi vyhodi tabulku: Uzivatelske prostredie a tam je napisane: "System Windows nemuze nacist mistne ulozeny profil. Mozne priciny teto chyby zahrnuji nedostatecna zabezpecovaci prava nebo poskozeny mistni profil. Pokud problem pretrvava, obratte sa na spravce site." Tam dam OK a potom mi hodi dalsiu tabulku a tam je napisanie nieco take, že mi spusta zálozny profil... a vsetky ikonky, ktore som mal na ploche sa mi stratili a aj vsetko co som mal v dokumentoch... pls ako by sa to dalo vyriesit? Najlepsie bez reinstalovania windowsu... dik

//autoeditácia príspevku (09 Feb 2010, 13:10)
tak v nedelu som preinstaloval windows a dnes mi to zase spravilo... pls v com to moze byt???
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Nenacitanie profilu pri spusteni PC

Príspevok od používateľa Soviet »

No systemom to nebude tym padom, ale skor by som hladal chybu na disku..Vypada to haluzne..
Riesilo sa to napriklad aj tu v komentoch:
http://www.zive.sk/Poradna/default.aspx ... ion=407558
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=956&t=1078971
Blade.m
Medium Star
Medium Star

Re: Nenacitanie profilu pri spusteni PC

Príspevok od používateľa Blade.m »

dik pozriem to... disk mam novy, tak tam si myslim, ze problem nebude, ale skusim spravit kontrolu... teraz som to spravil tak, ze ten chybny profil som vymazal a vytvoril si novy, tak uvidim, ze ako dlho to pojde na tomto...
Napísať odpoveď