Nenahráva videá na YouTube
Nenahráva videá na YouTube
Ahojte. Už sú tomu 2 dni, čo mi nejde vôbec nahrať žiadne video na YT. Dám ho nahrať, vo Firefoxe mi to vyhodí chybu "Odovzdanie zlyhalo kvôli neznámej chybe" hneď na začiatku po sekunde, v Chrome to skočí na 5%, zobrazia sa nejaké časy do konca spracovania (cca 14min. a pod.) a tieto časy tam zostanú aj hodinu a video sa aj tak nenahrá.
Minulý týždeň mi to pritom išlo všetko v pohode, takže neviem, kde je chyba. Skúšal som sa odhlásiť z účtu, reštartnúť net, no v tomto problém asi nebude, neviem...
Ďakujem za rady
Minulý týždeň mi to pritom išlo všetko v pohode, takže neviem, kde je chyba. Skúšal som sa odhlásiť z účtu, reštartnúť net, no v tomto problém asi nebude, neviem...
Ďakujem za rady
Re: Nenahráva videá na YouTube
Skus internet explorer.
Ine videa ti ide prehrat? napr. na Facebooku? alebo na mojevideo.sk?
Mozno je chyba vo flashy a mozno mas nejaku chamrad co ti blokuje pristup na YT.
Ine videa ti ide prehrat? napr. na Facebooku? alebo na mojevideo.sk?
Mozno je chyba vo flashy a mozno mas nejaku chamrad co ti blokuje pristup na YT.
Ja nemyslím prehrávanie, to mi ide, ale nahrávanie (upload)
Keď dám nahrať video na YT, tak to vôbec nejde.
Klasika, vyzerá to na volajakú pliagu. Aj mne sa to občas stáva, tak prejdem na virtual. Nebaví ma stále riešiť pliagu, a virtual stačí za pár sekúnd reštartnúť.
Hmm, zaujímavé. Skúsil som to nahrať cez IE a nahralo to. Kde môže byť chyba, keď cez Firefox a Chrome to nejde?
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
pre začiatok skús vymazať cookies a cache prehliadačov
v tom pripade preinstaluj Flash 
Ja cookies a cache nearchivujem, flash udržujem, a aj tak mi to robilo. A dokonca aj v Linuxe.
ked mu to nejde na prehliadacoch, ktore si externe musia doinstalovat prave flash na prehravanie/nahravanie videa a na IE kde flash netreba (lebo to ma vlastne ActiveX) mu to ide, tak si myslim, ze je viac menej jasne ze tam niekde bude problem.
btw. ako sa udrzuje flash? o.O
btw. ako sa udrzuje flash? o.O
Pre FF správcom doplňkov. Adobe FP.
http://get.adobe.com/cz/flashplayer/
http://get.adobe.com/cz/flashplayer/
No, lenže ja mám default Chrome a ten má Adobe Flash integrovaný, takže teraz neviem. A inak mám najnovší Flash.