Kupil som externý harddisk SAMSUNG portable g2 320 gb o veľkosti 2,5.V pohode som ho zapojil na notebooku a dal som nan kopírovať nejaké veci,v polke kopírovania to zastalo a nič sa nehýbalo skúšal som aj čakať a nič.Potom som zrušil kopírovanie,bezpečne odstrnánil disk a potom som ho vytiahol z notebooku.No ked som ho druhý raz zasunul späť dnu tak mi ho vôbec nenačítalo.Ale disk svieti prípadne bliká na modro,aj cítím že sa dnu točia ti vrstvy.Neviete čo to ?poradte prosím.. Mám ho reklamovať?
//autoeditácia príspevku (10 Dec 2010, 11:14)
Nikto nič otom nevie ?
ked disk svieti prípadne bliká a je počuť že sa ti ho snaží roztočiť tak nemá dostatočné napájanie s USB a preto ti ho PC nenájde, skúšal si ho pripojiť do iného USB alebo na iní PC?
toto sa ja mne sem tam stáva ked idem k niekomu s mojou 2,5 ,tak tiež niekedy skúšame na ktorom USB to pôjde
Skušal som to na 2 iných počítačoch a nič.Ja to vôbec nechápem.Ale nemôže mať slabe napajanie ked NB je na elektrike..NB ani len nepípne že sa našiel hardware..usb kľuče mi v pohode idu ale ten disk hafruje..pojdem ho asi zajtra reklamovať
2,5" HDD zvyknu byt fajnove na kable, ktorymi su pripojene k USB. Moj WD s dlhsim kablom ako 40cm nekomunikuje na ziadnom USB. Ak ho mas v zaruke reklamuj a netrap sa